Star Wars: Destiny – Kylo Ren Starter Set

Kylo Ren Starter Set je začetni set za igranje Star Wars: Destiny igre za dva igralca, ki vas popelje v galaksijo obračunov med liki iz temne in svetle strani.

2

Število igralcev

30

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

15,90 

Na zalogi

Vstopite v epsko sago, polno spektakularnih zvezdnih bitk med različnimi liki iz Star Wars serije – vse od The Phantom Menace do The Force Awakens. V tej nepredvidljivi igri uporabljate kartice različnih likov in jih z njimi tudi nadgrajujete, nato pa se pomerijo proti nasprotnikovemu igralcu, ki im svoje unikatne sposobnosti (drug nabor kock in kartic). Obračunavate s posebnim Dice Duel sistemom, v katerem met kock določi, katere od sposobnosti s kartic se aktivirajo in tako določite rezultat boja. Gre za zbirateljsko igro, ki pa jo lahko brez težav igrate tudi le z začetnim setom. S kupovanjem novih likov dobite neverjetne kombinacije, saj se Padmé Amidala lahko postavi ob boku Reyu in Finnu in se spopade z Jabbo the Huttom, Kylo Renom in Jango Fett.

Rey je začetni set, ki vsebuje 24 kartic, 9 premium kock ter navodila za igro – z njim igralec prevzame nadzor nad Reyem in stormtrooperjem Prvega Reda, ki se borita proti likom svetle strani. Za igranje z dvema igralcema potrebujete dva začetna seta: enega iz temne (Kylo Ren) in enega iz svetle strani (Ray).

Založnik

Fantasy Flight Games

Leto

2017

Avtor

Corey Konieczka, Lukas Litzsinger

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2

Starost

10 +

Čas igranja

30

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00