Strašni pirati

Strašni pirati so šli na roparski pohod in slikar je bil nad podobami tako zaprepaden, da jih je pustil rahlo nedokončane. Si jih upaš ti pobarvati do konca? Priloženih je 8 super mehkih, obojestranskih flomastrov. Primerno za otroke med 7 in 13 let.

21,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: DJ08645 Kategorija: Oznaki: ,

Roparski pirati so se odpravili na pot čez oceane in v spomin na njih je nekdo narisal štiri risbice njihovih pohodov. Toda pustil jih je nedokončane in to ravno tiste dele, ki potrebujejo največ barve in detajlov. Priložil je tudi skico, kako si je on zamislil, da naj bi slike zgledale na koncu, toda ti lahko uporabiš svojo domišljijo. Priloženih je 8 super mehkih flomastrov, s katerimi pirati oživijo pred tabo. Primerno za otroke med 7 in 13 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku