Stuffed Fables

Stuffed Fables je izjemno inovativna družinska družabna igra, v kateri se podate na avanturo s plišastimi živalicami, da bi rešili vašega najljubšega otroka iz krempljev zlobnežev. Igranje poteka s pomočjo posebne knjige, ki deluje hkrati kot igralna plošča in kot pravljična knjiga, ki pripoveduje zgodbo o vaših junakih.

2 - 4

Število igralcev

90 min

Čas igranja

7 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

69,90 

Na zalogi

Stuffed Fables je čudovita družabna igra pravljice. V njej prevzamete vlogo plišastih živalic, ki se odpravijo na popotovanje po svetu, po tem, ko zlobneži ugrabijo njihovega najljubšega otroka. Igranje poteka s pomočjo posebne pravljične knjige, ki služi hkrati kot igralna plošča. Na poti se srečate z različnimi izzivi, ki jih predstavljajo posamezne strani v knjigi.

Vsako poglavje se razcepi na več možnih vej, tako da vsaka igra poteka nekoliko drugače. Izzive premagate s pomočjo vlečenja in metanja kock. Z nekaterimi se pozdravite (napolnite svoj kožušček s svežim polnilom), z drugimi se premikate in uporabljate razne predmete, s tretjimi se bojujete. Vsakič, ko povlečete črno kocko, ste bliže napadu pošasti, ki prežijo na vas in so v vsakem poglavju drugačne. Igro odlikujejo še lično izdelane miniaturice, ki poskrbijo za to, da igra deluje zares preprečljivo. Možnih scenarijev je v 7, čas igranja vsakega izmed njih je med 90 in 120 minut. Igra poteka v angleškem jeziku, a otroci jo lahko igrajo, če eden izmed staršev prevzame vlogo moderatorja in prevajalca (hkrati še vedno lahko tudi sam igra igro).

Tematsko vzdušje igre je ravno prav strašljivo, da morajo otroci (pa tudi odrasli), ki igro igrajo, zares stopiti skupaj, da premagajo izzive – na koncu pa jih čaka zelo srečen konec.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Jerry Hawthorne

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

7 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Stuffed Fables Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00