Super Nosorog

V Rhino Hero boste pomagali pogumnemu, a nekoliko preobilnemu nosorogu splezati na vrh stolpnice, ki jo boste poprej zgradili s pomočjo upogljivih kart. Čudovita otroška igra postavljanja hišice iz kart, ki jo bodo vzljubili tudi odrasli.

2 - 5

Število igralcev

10 min

Čas igranja

5 +

Priporočena starost

Slovenska

Pravila

10,90 

Na zalogi

Heroja nosoroga je poklicala dolžnost pravice. Neustrašno zre nevarnosti v oči, ko se povzpenja po najvišji stavbi v mestu, zato da bi ustavil razbojnike in lopove. Močan je kot lev in pameten kot lisjak, ampak žal tudi … težak kot nosorog. Zato se pri njegovem plezanju tresejo celo stene najtrdnejših zgradb! Mu lahko pomagaš, da pride varno do vrha?

Kako se igra?

Igralci se izmenjujejo na potezi in s karticami postavljajo zidove in stropove večnadstropne hiše iz kart. Na začetku igre prejmejo pet kartic stropov, na katerih je narisano, kako mora naslednji igralec postaviti zidove. Z vsakim nadstropjem je konstrukcija bolj majava in naloga vedno težja! Na karticah stropov so tudi nekatere dodatne akcije, s katerimi lahko nagajamo soigralcem – npr. postavi dva stropa namesto enega, obrni smer igranja, ali pa najbolj pomembno  – premakni figurico Super nosoroga iz spodnjega nadstropja v višje! Prvi igralec, ki se znebi vseh svojih kartic stropov, zmaga. Če pa se zgradba prej poruši, igralec, ki jo je podrl avtomatično izgubi, zmaga pa igralec, ki ima v tistem trenutku v roki najmanj kartic stropov.

Igri so priložena slovenska navodila.

V čem je čar?

Rhino Hero je zelo zabavna predelava postavljanja hišice iz kart, za več igralcev. Simboli posebnih akcij so izvrstna popestritev, s katero lahko nagajate soigralcem, ki jim gre preveč dobro.

Komu je namenjena?

Ena najboljših otroških iger, ki jo lahko igrate tudi z mlajšimi otroci (nad 5 let).

Zakaj jo imamo tako radi?

Kljub temu, da sodi v kategorijo otroških iger, je izjemno zabavna tudi za odrasle. Na igralnih dogodkih pritegne veliko pozornosti – ne le zaradi višine zgrajenih nebotičnikov iz kart, ampak tudi zaradi pogostih vzklikov, ki se zaslišijo, ko se začne konstrukcija obotavljaje majati.

GremoŠeEno* kriterij:

Pravil se naučite v manj kot minuti, ena igra je kratka (5-10 minut), zato predlagamo 3 zaporedne igre  – tako ima vsak dovolj priložnosti, da se izkaže kot izjemen konstruktor.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo lastnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2011

Avtor

Scott Frisco

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

10 min

Priporočena starost

5 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/super-rino-navodila.pdf

Dice Tower

Video Thumbnail

Rhino Hero Review – with the Vasel Girls

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.


Trenutno so zaradi močno povečanega števila paketov, ki jih dostavlja DPD, daljši dostavni roki!


Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi protikoronskih ukrepov je fizična trgovina zaprta. Možni so samo osebni prevzemi za spletna naročila.