Super Nosorog

V Rhino Hero boste pomagali pogumnemu, a nekoliko preobilnemu nosorogu splezati na vrh stolpnice, ki jo boste poprej zgradili s pomočjo upogljivih kart. Čudovita otroška igra postavljanja hišice iz kart, ki jo bodo vzljubili tudi odrasli.

11,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Heroja nosoroga je poklicala dolžnost pravice. Neustrašno zre nevarnosti v oči, ko se povzpenja po najvišji stavbi v mestu, zato da bi ustavil razbojnike in lopove. Močan je kot lev in pameten kot lisjak, ampak žal tudi … težak kot nosorog. Zato se pri njegovem plezanju tresejo celo stene najtrdnejših zgradb! Mu lahko pomagaš, da pride varno do vrha?

Kako se igra?

Igralci se izmenjujejo na potezi in s karticami postavljajo zidove in stropove večnadstropne hiše iz kart. Na začetku igre prejmejo pet kartic stropov, na katerih je narisano, kako mora naslednji igralec postaviti zidove. Z vsakim nadstropjem je konstrukcija bolj majava in naloga vedno težja! Na karticah stropov so tudi nekatere dodatne akcije, s katerimi lahko nagajamo soigralcem – npr. postavi dva stropa namesto enega, obrni smer igranja, ali pa najbolj pomembno  – premakni figurico Super nosoroga iz spodnjega nadstropja v višje! Prvi igralec, ki se znebi vseh svojih kartic stropov, zmaga. Če pa se zgradba prej poruši, igralec, ki jo je podrl avtomatično izgubi, zmaga pa igralec, ki ima v tistem trenutku v roki najmanj kartic stropov.

Igri so priložena slovenska navodila.

V čem je čar?

Rhino Hero je zelo zabavna predelava postavljanja hišice iz kart, za več igralcev. Simboli posebnih akcij so izvrstna popestritev, s katero lahko nagajate soigralcem, ki jim gre preveč dobro.

Komu je namenjena?

Ena najboljših otroških iger, ki jo lahko igrate tudi z mlajšimi otroci (nad 5 let).

Zakaj jo imamo tako radi?

Kljub temu, da sodi v kategorijo otroških iger, je izjemno zabavna tudi za odrasle. Na igralnih dogodkih pritegne veliko pozornosti – ne le zaradi višine zgrajenih nebotičnikov iz kart, ampak tudi zaradi pogostih vzklikov, ki se zaslišijo, ko se začne konstrukcija obotavljaje majati.

GremoŠeEno* kriterij:

Pravil se naučite v manj kot minuti, ena igra je kratka (5-10 minut), zato predlagamo 3 zaporedne igre  – tako ima vsak dovolj priložnosti, da se izkaže kot izjemen konstruktor.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo lastnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2011

Avtor

Scott Frisco

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

10 min

Priporočena starost

5 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/super-rino-navodila.pdf

Dice Tower



Rhino Hero Review - with the Vasel Girls

Rhino Hero Review – with the Vasel Girls


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku