Survive: Escape from Atlantis! / The Island

Survive je napeta igra, v kateri mora vsak igralec rešiti svojo posadko iz otoka, ki se počasi potaplja, paziti pa morate, da jih ne pojejo morske pošasti in ne posrkajo vrtinci, ki jih upravljajo drugi igralci. Izbruhi smeha med igro zagotovljeni!

2 - 4

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

39,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: BGSUR Kategorija: Oznaka:

Sonce, morje, plaža… Ah, brezskrbni užitek! Toda, kaj je to? Otok se je pričel tresti in na obzorju se je pojavila plavut morskega psa! Potapljamo se! Vedeli ste, da ne smete zaupati idiličnim slikam iz turističnih brošur, pa ste vseeno vztrajali. Zdaj pa – plavajte za preživetje!!!

Kako se igra?

Survive je zabavna in rahlo zlobna družinska igra, v kateri poskušate s svojimi človečki pobeniti na kopno iz potopljajočega otoka sredi morja, v katerem bivajo nevarna bitja. Vsi igralci začnejo z 10 figuricami različnih vrednosti od 1 – 8, ki jih razporedijo po otoku. Zmagovalec igre bo tisti, ki bo imel  na koncu igre najvišji seštevek vrednosti človečkov na kopnem, zato je zelo pomembno, katere uspete rešiti – vendar pa si morate njihove vrednosti zapomniti, saj jih vidite le na pričetku igre. Vsakič, ko je igralec na potezi lahko naredi skupno tri premike z enim ali več figuricami. V drugem koraku potopi en del otoka in nato vrže kocko, ki mu omogoči, da premakne eno izmed morskih živali – seveda čim bližje nasprotnikovim plavalcem! Kiti prevračajo čolne, ki jih igralci uporabljajo za hitrejše premikanje po morju, morski psi pojejo človečke in jih s tem spravijo iz igre, morska pošast pa poje kar cel čoln z vso posadko vred!

V čem je čar?

Oh, kako zelo uživa naša privoščljiva plat, ko podtikamo kite in druge pošasti sovragom za vrat!

Komu je namenjena?

Če radi igrate družabne igre je Survive ena izmed kultnih iger, ki je morate preizkusiti. Namenjena je vsem vrstam igralcev, odlična pa je tudi kot družinska igra, za otroke, starejše od 8 let.

Zakaj jo imamo tako radi?

Survive je ena izmed tistih iger, ki najbolje ustreza predstavi družabne igre – pravila, ki se jih naučimo v minuti, veliko interakcije med igralci ter ogromno zabavnih trenutkov in smeha.

GremoŠeEno* kriterij:

Survive traja okrog 45 minut in je ena najbolj priljubljenih družinskih iger. Z nami je v taki ali drugačni obliki že iz 80ih let, ko je bila ena najbolj priljubljenih družinskih iger, podoben status pa uživa tudi v moderni predelavi!

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2012

Avtor

Julian Courtland-Smith

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Metanje kock, Modularna plošča, Uporaba akcijskih točk

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Survive 30th Edition Review - with the Vasel Girls


Starlit Citadels

Video Thumbnail
Survive: Escape from Atlantis Review - Starlit Citadel Reviews Season 1

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Survive: Escape from Atlantis! / The Island”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00