T.I.M.E Stories: A Prophecy of Dragons

A Prophecy of Dragons je nov scenarij za igro T.I.M.E Stories, ki se odvija v alternativni srednjeveški realnosti, kjer vlada magija.

2 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

21,90 

Na zalogi

A Prophecy of Dragons je tretji scenarij* (2. razširitev) za igro T.I.M.E Stories. Za igranje potrebujete osnovno različico igre.

Vsebuje nov scenarij, ki se odvija v realnosti, kjer vlada magija. Nekaj je šlo narobe. Časovni tok je bil spremenjen in srednji vek ni več tak, kot se ga spominjamo. Na vas je, da popravite časovno napako v razvoju dogodkov, si nadenete šlem in oklep in se pridružite majhnemu cehu obrtnikov, kjer začnete svojo pot. V tem scenariju morate zelo dobro izkoriščati sposobnosti svojega lika, ves čas pa na vas preži skrita nevarnost. Ne gre za povsem navaden svet, temveč svet, ki mu vladajo uroki in magija. Ta je lahko uporabljena na vas, seveda pa tudi vaši liki niso brez moči …

Presenetile vas bodo izjemno barvite ilustracije avtorja Vincenta Dutraita, ki je med drugim oblikoval tudi igre Lewis & Clark, Robinson Crusoe in Lords of Waterdeep.

Oznaka NT na naslovnici pomeni, da se zgodba odvija v takšnem času, kot ga poznamo, scenariji opremljeni z AT pa se dogajajo v nekoliko spremenjenem, alternativnem svetu.

*Zagrizenim igralcem priporočamo, da scenarije igrate po enakem vrstnem redu, kot so izšli, saj se zgodbe navezujejo druga na drugo.

 

Založnik

Space Cowboys

Leto

2016

Avtor

Manuel Rozoy

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

2 – 4

Čas igranja

120 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice #194: T.I.M.E. Stories – A Prophecy of Dragons

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00