T.I.M.E Stories

Time Stories je sodelovalna družabna igra, v kateri igralci igrajo vlogo časovnih popotnikov, ki skušajo preprečiti nastanek časovnih paradoksov in napak. Po načinu igranja spominja na sobo pobega.

2 - 4

Število igralcev

45 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

39,90 

Na zalogi

T.I.M.E Stories je sodelovalna družabna igra, v kateri igralci igrajo vlogo časovnih agentov, ki skušajo preprečiti nastanek časovnih paradoksov in napak. Delate za agencijo T.I.M.E, ki odpravlja napake v linearnem razvoju dogodkov v preteklosti, kar prepreči razpadanje vesolja v prihodnosti. S posebno časovno kapsulo vas pošljejo v preteklost – v osnovni igri v staro viktorijansko norišnico, kjer se vživite v vlogo tamkajšnjih likov in skušate razrešiti misterij. To počnete z raziskovanjem sob, pogovorom z drugimi osebami, odkrivanjem predmetov in reševanjem ugank. Ko vstopite v sobo, se pred vami razgrne panorama kartic, na katerih je množica možnih točk za raziskovanje – nato se igralci razdelite in vsak doprinese svoj delček informacij. Seveda pri svojem brskanju naletite tudi na pasti in osebe, ki jim ni všeč, da svoj nos vtikate tja, kamor ni treba … Za raziskovanje je na voljo omejeno število časovnih enot. Ko potečejo, se morate vrniti na T.I.M.E ladjo in začeti ponovno, le da ste bogatejši za vse izkušnje in znanje, ki ste ga pridobili. Spodleteti vam torej ne more. Vaš izziv je, da v čim manj poskusih opravite popolno popotovanje, v katerem pridete od začetne točke do razrešitve. Ker je zgodba izjemno bogata, liki pa dodelani, se v igro zlahka vživite in dobro deluje tudi kot igra igranja vlog (za katero ne potrebujete gamemasterja).

Prvi scenarij, Asylum, je priložen igri, ostali pa izhajajo kot razširitve. Ko enkrat misterij razrešite, poznate zanke in pasti, zato je en scenarij primeren za eno igranje. Ponuja tudi način shranjevanja misije, tako da lahko igro odigrate na več različnih igralnih srečanjih. Ena najbolj priljubljenih iger leta 2016, ki je spodbudila razvoj žanra namiznih iger z občutkom sobe pobega. Navdušil vas bo tudi izjemno dodelan in dobro ilustriran tematski svet, ki je z vsakim scenarijem popolnoma drugačen.

Leto

2015

Založnik

Space Cowboys

Avtor

Manuel Rozoy, Peggy Chassenet

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

2 – 4

Čas igranja

45 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Pripovedovanje zgodb, Različne moči igralcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “T.I.M.E Stories”

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice, Episode 183 – Time Stories


Game Boy Geek

Video Thumbnail

T.I.M.E Stories Review (NO SPOILERS) with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00