facebook_pixel

T.I.M.E Stories: Estrella Drive

Scenarij za družabno igro T.I.M.E Stories.

2 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

23,90 

Na zalogi

Estrella Drive je dodatni scenarij za družabno igro T.I.M.E Stories. Za igranje potrebujete osnovno različico igre.

Da, da, mesto blišča in luči, ki od soja vseh zvezd blešči tudi ponoči. Kraj, kjer so ustvarjene sanje in kjer imajo še najrevnejši svojega agenta. Ampak, saj veste, da to pride za določeno ceno. Za kulisami nesmrtne popolnosti se skrivata tema in razkroj in točno tja se morate podati, da zavrtate v časovno anomalijo, ki grozi, da bo razparala celotni časovno-prostorski kontinuum. Dobrodošli v Hollywoodu, kjer prav nič, ampak res nič, ne more iti mimo brez velikanske drame. Tokratna zgodba se odvija v luksuzni vili na enem izmed gričev, ki se dvigajo nad Sunset Boulevard. Vaša naloga za spremembo ni zapreti časovne raztrganine, temveč podrobno opazovati, kaj se dogaja in o tem poročati agenciji. Morda boste morali za to celo pustiti, da se anomalije odvijejo v celoti. Toda pozor, vaš osrednji fokus je zavarovanje časovne premice in ne fascinacija nad različnimi supernaravnimi pojavi! Teh bo v tej čudnem dvorcu precej … V tej epizodi je še posebej pomembna izbira lika, saj ima vsak od njih svoje hibe. Morda se postavite v kožo lovca na duhove, ali pa boste raje vse prej kot resnicoljubna služkinja …

Ker je bilo leto 1982 v Hollywoodu vse prej kot mirno, zaradi mnogih vsebin, ki se nanašajo na prisotnost drog, nasilja in drugih pregreh, priporočamo, da se mlajši od 18 podate v vilo v spremstvu staršev.

Oznaka NT na naslovnici pomeni, da se zgodba odvija v takšnem času, kot ga poznamo, scenariji opremljeni z AT pa se dogajajo v nekoliko spremenjenem, alternativnem svetu.

Zagrizenim igralcem priporočamo, da scenarije igrate po enakem vrstnem redu, kot so izšli, saj se zgodbe navezujejo druga na drugo.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Ulric Maes

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00