facebook_pixel

T.I.M.E Stories: Expedition Endurance

V tem ledenem scenariju se podate na Antarktiko, kjer skušate raziskati, kaj je šlo narobe med potovanjem odprave Endurance. Svoje so dodale tudi mračne nadnaravne sile …

2 - 4

Število igralcev

120 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

21,90 

Na zalogi

Expedition Endurance je peti scenarij* (4. razširitev) za igro T.I.M.E Stories. Za igranje potrebujete osnovno različico igre.

Leta 1912 je pogumna odprava ladje Endurance odplula iz pristanišča nekje v Britaniji, z namenom, da prečka Antarktiko. Toda nekaj v časovno-prostorskem kontinuumu je šlo zelo narobe, kar pomeni, da so bili prisotne tudi nadnaravne sile. Ta preizkušnja bo drugačna, kar nakazuje tudi tresoč glas Boba, ko vam predstavi misijo. Zdi se da tokrat tudi domača pisarna ne deluje tako kot bi morala… Že takoj ob prežarčenju ugotovite, da boste morali biti zelo hitri in učinkoviti, saj pri -45 stopinjah Celzija smrt vedno visi v zraku. Poleg tega se vaši avatarji na poti srečajo z zelo mračnimi silami, ki vplivajo na njihovo prisebnost.

Misija, ki sta jo navdihnila plovba Titanika in Lovecraftov roman At the Mountain of Madness, je po načinu igranja zelo primerna tudi za začetne igralce*, saj ne gre za zelo težek scenarij – več poudarka je na zgodbi kot na reševanju zagonetk. Vse se steka proti zaključnemu končnemu boju, toda na poti vas čaka nepričakovan zaplet in veliko bo odvisno od tega, kako se boste nanj odzvali … Odlična drama odprave, postavljena v čas, ko je bila britanska znanstvena aristokracija na vrhuncu in ko je bilo podiranje starih mejnikov v plovbi simbol človeškega napredka.

Oznaka NT na naslovnici pomeni, da se zgodba odvija v takšnem času, kot ga poznamo, scenariji opremljeni z AT pa se dogajajo v nekoliko spremenjenem, alternativnem svetu.

*Zagrizenim igralcem priporočamo, da scenarije igrate po enakem vrstnem redu, kot so izšli, saj se zgodbe navezujejo druga na drugo.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Croc

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice 216-A: Spoiler-Free Review of TIME Stories Expedition Endurance

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00