Tales & Games: Aladdin & the Magic Lamp

Aladdin & the Magic Lamp je igra preizkušanja sreče, v kateri raziskujete jame, nabirate zaklade ter prosite duha iz svetilke za pomoč.

2 - 5

Število igralcev

20

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

21,90 

Na zalogi

Aladinova magična svetilka je igra za drzne in pogumne, saj se na svoji potezi odločite, kako globoko v jamo se želite spustiti. Jame so treh vrst – bronasta, srebrna in zlata. Vsi igralci hkrati se odločimo v katero gremo, toda tja bo prišel samo tisti, ki je najmanj pohlepen. Če se dva igralca potegujeta za vstop v srebrno jamo, v njo pride tisti s številko 3, tisti s številko 6 pa se lahko obriše pod nosom. Toda tudi njemu ostane dodatna poteza, če se mu uspe prvemu dotakniti magične svetilke na sredini mize. Prvi igralec, ki mu to uspe izbira med tremi željami, ki so dodatne sposobnosti, s katerimi si lahko pomaga ali pa jo zagode drugim igralcem. Igra se konča, ko je ena izmed jam izčrpana, ob koncu poteze pa igralci preštejete svoje zaklade – za vsako kartico prejmete točko, dodatne pa prejmete za vsak set nakita, ki ste ga nabrali in v primeru, če imate največ draguljev iste barve.

Tales&Games je serija iger, v kateri najprej preberete priloženo zgodbo, nato pa zgodbe tudi odigrate. V zbirki najdete pravljice o Rdeči Kapici, Aladinu in čudežni svetilki, treh prašičkih, ter o želvi in zajcu. Vsaka od njih je spravljena v lični škatli, ki je oblikovana kot knjiga.

Založnik

iello

Leto

2011

Avtor

Tiago Damey

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

2 – 5

Čas igranja

20

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Oznake

Družinske igre

Mehanika

Preizkušanje sreče, Sočasno izbiranje akcij

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

The Game Boy Geek

Video Thumbnail

Tales & Games: Aladdin & the Magic Lamp Review with the Game Boy Geek

 

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00