Tales of Arabian Nights

Tales of Arabian Nights je čudovita igra pustolovščine, ki ji ni para. Podate se na popotovanje po puščavi in veličastnih orientalskih mestih, vaše odločitve vplivajo na razvoj zgodbe.

1 - 6

Število igralcev

120 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

59,90 

Na zalogi

Tales of Arabian Nights je igra, kjer je v ospredju zgodba, ki jo ustvarite igralci za mizo s svojimi odločitvami. Zmaga je sicer možna, vendar manj pomembna, saj osrčje igre predstavljajo napete odločitve, kaj boste storili, ko boste na potovanju soočeni z različnimi izzivi in dilemami. Ko potujete po puščavah in mestih namreč srečujete čarovnike, bogataše, berače, kamele, slone, trgovce, roparje in vse ostalo, kar se vam lahko zgodi na poti po Orientu. Ob vsakem srečanju se odločite, kaj storiti – z beračem se tako lahko pogovorite, ga pretepete, mu ponudite denar, ga oropate, ali iz njega naredite zaveznika. Priložena knjiga vam ponuja neskončno število možnosti za vsako interakcijo posebej in ustvari čudovito pripoved, ki bo ob vsakem igranju drugačna. Ob prvem igranju vas vaše odločitve pripeljejo do tega, da postanete sultan, že drugič pa morda tudi sami postanete berač – odvisno od tega, ali so liki, ki jih srečate iskreni v svojih namenih in vam pomagajo, ali pa vas vodijo v nove nenavadne situacije in slepe ulice.

Tales of Arabian Nights močno priporočamo igralcem, ki bi se radi preizkusili v igrah igranja vlog, ki dajo občutek ustvarjanja filma ali pripovedke, na najbolj enostaven možen način, saj s svojimi dejanji sprožite kratke scenaristične drobce, ki se nato povežejo v celoti. Lahko jo igrajo tudi otroci, toda ob spremstvu nekoga, ki zna angleško in bo lahko vodil igro (branje odlomkov iz knjige). Kljub temu, da je Tales of Arabian Nights izšla pred več kot 15 leti, še vedno velja za unikatno igro brez primerjave.

Založnik

Z-Man Games

Leto

2009

Avtor

Eric Goldberg

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

1 – 6

Starost

12 +

Čas igranja

120 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Potovanje po zemljevidu, Pripovedovanje zgodb, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Tales of Arabian Nights Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00