The Mysterious Forest

The Mysterious Forest je sodelovalna igra za mlajše otroke, v kateri Jonas vstopi skozi sliko in se znajde v svetu Skrivnostnega gozda, kjer se spopade z marsikatero nadlogo. Nominirana za otroško igro leta 2017!

2 - 4

Število igralcev

20

Čas igranja

6 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

22,90 

Na zalogi

The Mysterious Forest je sodelovalna igra za mlajše otroke, kateri pomagate dečku Jonasu, ki je vstopil v čudežno sliko in se znašel v čisto drugem svetu. Pred njim leži dolga pot polna preprek in igralci morajo poskrbeti, da bo zanjo dobro opremljen. Igranje poteka v treh fazah. V prvi si igralci pogledajo osem kartic gozda in si skušajo zapomniti, kakšno opremo Jonas potrebuje za svojo pot. Nato pripravijo njegov nahrbtnik in sicer tako da mečejo kocke in skušajo dobiti želene kose opreme (meč, šlem, kompas, itd.). Ko so igralci pripravljeni, začnejo popotovanje in sicer tako, da obrnejo prvo kartico in igrajo prave kose opreme. Če jim uspe premagati tudi zadnjo kartico, so zmagovalci.

Simpatična barvita igra za otroke nad 6 let, v kateri je domišljija popeljana v čudovito avanturo, kjer lahko le s skupnimi močmi premagamo izzive na poti. Na kartah in pri igranju ni angleškega besedila, v angleščini so le priložena (zelo preprosta) navodila. Prejela je nominacijo za otroško igro leta 2017.

Založnik

iello

Leto

2016

Avtor

Carlo A. Rossi

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 4

Čas igranja

20

Starost

6 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Metanje kock, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00