Tiny Epic Galaxies

V družabni igri Tiny Epic Galaxies poveljujete galaktičnemu imperiju in z osvajanjem planetov širite vpliv in moč svoje rase. Žepna igra s preprostim, zabavnim načinom igranja z metanjem kock in taktično globino večjih iger.

29,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V družabni igri Tiny Epic Galaxies poveljujete galaktičnemu imperiju, ter z osvajanjem planetov povečujete svojo moč in vpliv.

Akcije, ki so vam na voljo, so odvisne od meta kock s posebnimi simboli. Z njihovo pomočjo premikate vesoljske ladje, pridobivate energijo, razvijate kulturo ter širite politični in ekonomski vpliv na planetih. Kocke lahko mečete večkrat, prvič zastonj, kasneje za ceno energije, tako da več poskusov pomeni več denarja. Vsak vaš met lahko izkoristijo nasprotniki (vas kopirajo), ter tako ostanejo konkurenčni na plečih vaših velikih podvigov. Za to plačajo z lastno kulturo, vseeno pa to pomembno vpliva na vašo taktiko, saj morate pri izbiri akcij upoštevati tudi to, kako z njimi pomagate nasprotnikom.

S tem, ko pošiljate rakete na druge planete, jih osvojite in vključite v svoj imperij, kar vam prinese točke ter posebne moči. Raketa lahko zgolj pristane na površju in vam tako prinese enkratno sposobnost, lahko pa se na njem zasidra. V naslednjih akcijah v njo vlagate kocke ekonomskega ali političnega razvoja in ko jih vložite dovolj, je planet vaš do konca igre, ter vam prinaša stalno prednost pred soigralci. Nekateri planeti so usmerjeni v nadaljnji razvoj, drugi pa so bolj napadalni in z njimi lahko dobro premešate štrene nasprotnikom. Razvoj v igri je eksponenten – sprva začnete z zelo slabo razvito raso, kasneje v igri pa se vse dogaja z veliko hitrostjo, pri kateri je vsaka poteza še toliko bolj pomembna.

Tiny Epic Galaxies je izjemno pestra strateška igra, ki jo brez težav prenašate naokoli, saj je spravljena v mali škatli. Podobna je igram tipa King of Tokyo, CV, Age of War in Elder Sign, pri katerih morate z večkratnim metom kock sestaviti kombinacijo posebnih moči, ki jih nato uporabite na svoji potezi, rezultat meta pa pomembno vpliva na vašo taktiko.

Leto

2015

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Dice Tower



Tiny Epic Galaxies review - with Tom Vasel

Tiny Epic Galaxies review – with Tom Vasel


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku