Tobago

Tobago je čudovita družinska igra, pri kateri uporabite vse svoje detektivske spretnosti, da odkrijete, kje na Velikonočnem otoku se skriva zaklad.

2 - 4

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

31,90 

Na zalogi

Šifra: BGTOB Kategorija: Oznaka:

Tobago je čudovita družinska igra, pri kateri uporabite vse svoje detektivske spretnosti, da odkrijete, kje na Velikonočnem otoku se skriva zaklad. Vsak igralec v roke prejme delčke zemljevida, ki vodi do štirih različnih skrinj z zlatom. Ko igralec igra eno izmed kartic, s tem pomaga tudi soigralcem, saj je na kartici naveden slikovni namig, npr: “Zaklad se ne skriva zraven palme”. Igralci se premikajo po zemljevidu s pomočjo Jeepov. Kadarkoli ostane le še eno možno mesto, na katerem je lahko zaklad, vsi igralci pohitijo tja. Ko ga najhitrejši igralec odkrije, se začne delitev zaklada.

Pri delitvi lahko sodeluje vsak igralec, ki je prispeval kartico v obliki namiga za tisto barvo skrinje. Igralec, ki je odkril skrinjo, lahko izbira prvi. Iz kupa se bo dvignila kartica, na kateri bo med 1 in 5 zlatnikov. Lahko se odloči, da jo vzame, ali pa čaka na boljšo. Če jo spusti, se odloča naslednji igralec. To igralci počnejo v krogu, dokler ne zmanjka kartic z zlatniki. Nato se lov za preostalimi tremi zakladi nadaljuje. Na otoku so tudi veliki kipi, ki vsake toliko časa na obali izbruhnejo amulet. Z amuletom boste varni pred uroki, na katere boste naleteli pri odpiranju skrinj z zakladi, ki vam lahko odnesejo cel kup bogastva! Ko so vsi zakladi odkriti, se preštejejo zlatniki in najbolj spreten raziskovalec postane zmagovalec.

Vsaka igra Tobaga bo nekoliko drugačna, saj je igralna plošča sestavljena iz treh delov, zato vas bo svet, ki ga boste raziskovali, vsakič znova presenetil. Tobago je super igra, v kateri sta dva načina igranja združena v enega – sprva boste uporabili svojo detektivsko žilico, nato pa boste preizkusili še svojo srečo. Tobago je dovolj preprost, da ga lahko igrajo tudi otroci nad 8 let. Ker ponuja kar nekaj taktičnih vragolij, je super zabava tudi za odrasle družbe.

Založnik

Leto

2009

Avtor

Bruce Allen

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Modularna plošča, Potovanje po zemljevidu, Preizkušanje sreče, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Tobago Review - with Tom Vasel


Rahdo Runs Through

Video Thumbnail
Tobago Gameplay Runthrough

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00