ToDo Bager

Veliko gradbenega materiala se je nabralo v okolici in ko sestavite vaš novi bager z ogromno nakladalno žlico, vam bo končno uspelo vse prepeljati na prava mesta. Pobarvajte svoje novo delovno vozilo tako, da bo prepoznavno že od daleč!

19,90 

Na zalogi

Šifra: TDDIG Kategorija: Oznaka:

Model bagra, ki ga sestavite iz kartonastih sestavnih delčkov.

Velikost sestavljenega modela: 43 x 19 x 23 cm
Število kosov: 135
Okviren čas sestavljanja: 120 min
Zahtevnost: Težja
Priporočena starost: 6+

TO DO – ustvarjalne sestavljanke iz recikliranega kartona!

Skoraj vsak pravi fant (in marsikatera punca!) mora imeti v svoji zbirki igrač nekaj vozil – avtomobilčkov, tovornjakov, raket, jadrnic, gasilcev in podobnega. Ker pa se take igrače običajno kar kopičijo doma in se včasih res zdi škoda kupiti še dodatno zalogo, je pomembno vedeti, da so TO DO sestavljanke narejene iz recikliranega in ekološko pridobljenega kartona. Kartona, ki je tako pripraven, da lahko otrok sam vse sestavi in nato še pobarva po svojem okusu – brez uporabe škarij, nožev in lepil. Vsak model ima priložena razumljiva navodila s preprostimi skicami. Poleg skrbi za okolje so tako starši, dedki, babice in prijazne tete odrešeni tudi skrbi za varnost. Sobo nadobudneža pa bo kmalu krasil originalno pobarvan helikopter, natančno sestavljena, v temne odtenke pobarvana podmornica ali pa kričeče rdeča, super hitra formula….

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku