TradeJack

Tradejack je poučna družabna igra o pravičnem trgovanju, ki je nastala pod okriljem slovenske založniške hiše Value Add Games. V njej vodite odgovorno podjetje, ki skuša s pametnim trgovanjem zmanjšati porabo palmovega olja in v trgovino pripeljati človeku in naravi bolj prijazne produkte.

2 - 6

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Slovenska

Pravila

14,90 

Na zalogi

Šifra: BGTRAJAC Kategorija: Oznaki: ,

Tradejack je družabna igra s kartami, v kateri prevzamete nadzor nad podjetjem, ki skuša vzpostaviti odgovorno trgovsko pot. Pri tem skušate slediti trendom povpraševanja na trgu, ter se upreti skušnjavi, da posežete po virih produktov, ki so škodljivi naravi in prebivalstvu, ki živi na območju pridelovanja palmovega olja. Na potezi najprej izveste, kakšna je trenutna stopnja povpraševanja, nato pa pridobite vire, jih zamenjate z drugimi igralci, ter na koncu prodate.

Cilj je, da zberete pare, ki združijo vir in končni produkt, pri tem pa vam višji ugled prinesejo karte virov iz pravične trgovine, seveda pa lahko podležete skušnjavi in uporabljate vire, ki nastajajo s sekanjem deževnega gozda ali šotišč. Za uspešno prodajo prejmete tudi nagrade, pri preveč podivjanem plenjenju naravnih virov, pa vas zaustavljajo kartice predpisov.

Zmagovalec je igralec, ki zbere največ točk ugleda. V napredni različici lahko dodate tudi skrb za prisotnost CO2 v okolju, ki dodatno taktično popestri igranje.

Igra je nastala pod okriljem ekipe, ki združuje strokovnjake za družabne igre in strokovnjake za varovanje okolja, ki so se pod igro tudi podpisali kot njeni avtorji. Igra je nastala v okviru projekta SupplyCha!nge, ki je globalni projekt, namenjen iskanju boljših rešitev za slabe delovne razmere in uničevanje okolja na trgovskih poteh od naravnega vira do trgovskega centra.

 

Založnik

Leto

2018

Avtor

Elin Henrysson, Pádraic MacOireachtaigh

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Dražba, Uporaba spomina, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TradeJack”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00