Tsuro of the Seas: Veterans of the Seas

Tsuro: Veterans of the Seas je razširitev za igro Tsuro of the Seas, ki doda igranju vrtince, skrivnostne morske portale, tsunamije in kanone, s katerimi se lahko po novem branite pred zmaji!

2 - 8

Število igralcev

30

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Neodvisna od jezika

Jezik navodil

12,90 

Na zalogi

Šifra: BGTSUVET Kategorija: Oznake: , ,

Tsuro: Veterans of the Seas je razširitev za igro Tsuro of the Seas.

Tsuro: Veterans of the Seas doda igranju mnoge nove možnosti. Glavna med njimi so skrivnostni morski portali, s katerimi se lahko iz enega polja na plošči teleportirate nekam drugam. Dobra zadnja rešilna bilka, ki jo igra igralec iz svoje roke, ko je v stiski – toda ker nov položaj določa met kocke, se zna zgoditi, da boste prišli iz dežja pod kap. Druga novost so ploščice tsunamijev. Te postavite na ploščo in po novem mora vsak igralec, ki prečka navidezno črto tsunamija, metati kocko. Če je rezultat meta nižji, kot moč tsunamija, je igralec izločen. Tsunami se vsakič, ko se aktivira, premakne eno polje bližje robu, tako da vam je vedno manj v napoto – vendar pa se z bližanjem obali tudi vedno bolj krepi, zato ga je vedno težje premagati. Če tsunami pride na polje, kjer je mirujoča ladja, se ne zgodi nič – trdno zasidrana se ukloni ubijalskemu valu. Tretja novost v igri so vrtinci, ki vlečejo vase vse, kar je na plošči – vključno s pošastmi. Zadnja novost so kanoni, ki so vaš zadnji adut v podpalubju. Vsakič, ko vas napade pošast in bi morali umreti, odigrate kartico kanona in ubijete pošast, ter si tako rešite kožo.

Tsuro: Veterans of the Seas je super dodatek za igralce, ki bi radi dodali nekaj več odločitev v roko igralcev. Igra še vedno obdrži svojo kaotično in nepredvidljivo naravo, toda po novem imate dva načina, da se izognete izločitvi, a ste zaradi novih elementov, predvsem tsunamija, prostorsko še nekoliko bolj omejeni. Vrtinec in portal delujeta kot “wild card”, ki se lahko obrne ali v vašo smer ali pa proti vam, odvisno od tega, v katero smer zapiha sapica na morju.

Založnik

Calliope Games

Leto

2013

Navodila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

2 – 8

Čas igranja

30

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Družina iger

tsuro-sea

Mehanika

Grajenje mreže/poti, Metanje kock, Polaganje ploščic

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00