UBOOT: The Board Game

U-Boot: The Board Game je sodelovalna družabna igra, ki simulira dogajanje v nemški podmornici med 2. svetovno vojno.

1 - 4

Število igralcev

90 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

84,90 

Na zalogi

U-Boot: The Board Game je sodelovalna družabna igra, ki realistično simulira dogajanje v nemški podmornici med 2. svetovno vojno. Igralci si razdelite štiri funkcije: kapitan, prvi častnik, navigator in glavni inženir. Igranje poteka zelo realistično tudi zaradi pomoči aplikacije na mobilni napravi ali tablici, s katero opravljate naprednejše instrumente: periskop, hidrofon, Enigmo, ter druge). Skoraj vse dogajanje poteka na plošči, aplikacija je tam le, da sproži dogodke, s katerimi se morate spopasti in da vam v pravih trenutkih razkrije informacije, ki so vam prej skrite. Poleg tega skrbi tudi za ambient z zvočno spremljavo.

Igralne vloge so razdeljene in na ta način ustvarijo štiri unikatne igralne izkušnje. Kapitan skrbi za moralo posadke, razporeja moč, ki vam je na voljo in skrbi za to, da je vsaka misija opravljena, kar se da dobro. Prvi častnik skrbi za aplikacijo in nemoten pretok informacij, prav tako pa skrbi za zdravje posadke. Navigator je odgovoren za smer podmornice in njeno globino, ter ima v rokah taktični zemljevid. Glabni inženir je zadolžen za motorje, popravila prav tako pa tudi za orožne sisteme in različne rezervoarje. Vsak od igralcev nadzira tudi kopico svojih podrejenih, ki jih pošilja po podmornici (igralni plošči), da zanj opravljajo različne naloge, v stilu “worker placement” igralne mehanike.

U-Boot ponuja detajlno simulacijo dogajanja, ki pa je zasnovana tako, da vas v igro vpelje postopoma in s pomočjo različnih videov, poleg tega pa lahko prilagajate težavnost. Na ta način se lažje spopadete z detajlnim in kompleksnim opravilom nadzorovanja podmornice med vojaškimi spopadi.

Založnik

Leto

2019

Avtor

Artur Salwarowski, Bartosz Pluta

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Postavljanje delavcev, Simulacija, Sodelovanje, Uporaba akcijskih točk

Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

UBOOT Gameplay Runthrough

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00