Ustvarjamo dogodivščine v gozdu

Čudovita igra šivanja gumbov, s katero se na štirih velikih slikah spoznate z življenjem v gozdu, obenem pa krepite še spretnosti prstkov. Primerno za otroke, stare med 3 in 6 let (priložena je varna, zaobljena šivanka).

19,60 

Na zalogi

Šifra: DJ08947 Kategorija: Oznaka:

Lisičja družinica se je usedla k čajanki, toda manjkajo jim lampiončki nad glavo. Ježek se je podal na kolesarski izlet, toda manjkajo mu kolesa. Pomagaj še sinički in jazbecu in sicer tako, da prišiješ pisane gumbe, ki nadomestijo manjkajoče dele sličic. Priložene so 4 ilustracije življenja v gozdu (20x20cm), barvni gumbi, sukanec, zaobljena igla (s katero se ne moreš zbosti), pripomoček za vdevanje sukanca in navodila. Primerno za otroke, stare med 3 in 6 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00