Ustvarjajmo s štampilkami živali

Poslikajte s štampiljkami štiri hecne živalice in jim s tem vdihnite življenje. Po koncu vam štampiljke ostanejo, da lahko z njimi ustvarjate tudi drugje. Primerno za otroke med 6 in 11 let.

15,90 

Na zalogi

Šifra: DJ08782 Kategorija: Oznaka:

Nekdo je naslikal štiri hecne živalice – sovico, miško, kužka in ptico, toda pozabil jim je narisati oči, ušesa in vse ostale pomembne detajle! Na srečo je priložil 14 štampiljk različnih oblik in velikosti, s katerimi lahko ustvarjaš po svoje. Priložene so tudi tri blazinice s črnilom, pa tudi knjižica različnih vzorcev, ki jih lahko ustvariš s poslikavo. Priložene slikovne predloge so velike 15cmx20cm. Namenjeno otrokom med 6 in 11 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00