Ustvarjamo živali

V setu barvanje z voščenkami Ustvarjamo živali je priloženih 6 predlog za barvanje, s slikami čudovitih parov živalskih prijateljčkov. Priloženih je tudi 6 voščenk. Posebnost je, da sličice najprej pobarvate, nato pa jih lahko tudi zložite in postavite na mizo, tako da bodo čudovit okras. Primerno za otroke med 3 in 6 let.

12,90 

Na zalogi

Šifra: DJ09861 Kategorija: Oznaka:

Žirafa nese pelikana, medved nese svizca, želva nese lisičko. Živalski prijateljčki si zelo lepo pomagajo med sabo, tvoja naloga pa je, da jih pobarvaš in nato zložiš, da jih boš lahko peljal na sprehod po svoji mizi. V kompletu je priloženih 6 predlog za barvanje in 6 voščenk. Izvirne, nekoliko drugačne pobarvanke, ki bodo po poslikavi zaživele tudi kot mini igračke. Primerno za otroke med 3 in 6 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00