Vezenje morska deklica

Obudi staro spretnost vezenja in morski deklici izvezi njena oblačila. Primerno za otroke, stare med 6 in 11 let.

16,20 

Na zalogi

Šifra: DJ09828 Kategorija: Oznaka:

Vezenje je skoraj že čisto izginilo, toda s tem kompletom se lahko spoznaš s to staro spretnostjo, ki so jo obvladale prababice. Na plošči za vezenje so označene črte, znotraj katerih izvezeš oblačila za morsko deklico. Ko končaš, potisneš ploščo v kartonasto ovojnico in na ta način dopolniš manjkajoči prostor, ter s tem sestaviš sliko, ki je čudovit okras tvoje sobe. Priložena je igla, s katero se ne moreš zbosti, volna, plošča za vezenje, dva pripomočka za vtikanje in natančna navodila, ki te korak za korakom peljejo skozi ustvarjanje.

Primerno za otroke, stare med 6 in 11 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Priporočena starost

6 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku