Warhammer 40,000: Conquest Card Game

Warhammer 40,000: Conquest je igra spopada za dva igralca, v kateri prevzamete nadzor nad eno izmed sedmih ras, postavljenih v distopični svet prihodnosti, ki kombinira elemente fantazijskega z znanstveno fantastiko.

2

Število igralcev

45 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

36,90 

Na zalogi

Šifra: BGWARCON Kategorija:

Warhammer 40,000: Conquest je LCG (Living Card Game) za dva igralca, ki se odvija v Warhammer 40,000 svetu.

Igralca ob pričetku igre izbereta eno izmed sedmih ras: Vesoljski marinci, Astra milica, Orki, Kaotiki, Temni Eldar, Eldar in Tau. Vaša frakcija vam ponuja posebne sposobnosti in določi začetno izhodišče (surovine in število kartic),prav tako pa lahko med njimi sklenete zavezništva in igrate s kombinacijo različnih. Svoje bojevnike popeljite v bitki, toda obenem načrtujte tudi prihodnje poteze, saj morate na različnih planetih vzpostaviti svojo prisotnost, še preden val vojne odnese vse vaše moči. Vaš cilj je, da osvojite Traxis sektor in na ta način vzpostavite red. Na začetku Traxis leži pred vami popolnoma prazen, z nasprotnikom pa začneta igranje z načrtovanjem bitke. Karte planetov ležijo med vama, vedno pa se spopadeta za tistega, ki je naslednji na vrsti. Osvajanje planetov je ključno za zmago, saj vam osvajanje omogoči nadaljnje širjenje in rast, nekateri od njih pa ponujajo tudi dobro strateško izhodišče za prihodnje bitke. Prvi igralec, ki osvoji tri simbole z istim simbolom je označen za vodjo sektorja in zmagovalca igre.

Epska bitka spopada za dva igralca, podobna igram Android: Netrunner in Ashes.: Rise of the Phoenix born, ki jo lahko tudi nadgradite z mnogimi novimi taktičnimi in tematskimi razširitvami, saj se uvršča v kategorijo LCG (Living Card Game) iger.

Leto

2014

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Fantasy Flight Games

Število igralcev

2

Čas igranja

45 min

Starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Ocene


Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “Warhammer 40,000: Conquest Card Game”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00