Welcome Back to the Dungeon

Dobrodošli nazaj v temnico! Samostojna alternativna različica hitre igre Welcome to the Dungeon, v kateri igralci prevzamete vlogo princese, ninje, obujevalca mrtvih in poeta.

2 - 4

Število igralcev

30

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

12,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Welcome Back to the Dungeon je samostojno nadaljevanje igre Welcome to the Dungeon, ki pa jo lahko uporabljate tudi kot razširitev za to igro.

Na sprehodu ponovno naletiš na vrata v jamo, toda tokrat so vrata zabita z žeblji, opozorilnimi napisi in rdečimi klicaji. Kaj storiš? Jasno, pokličeš prijatelje, kdo si drzne noter! Podobno kot prva različica igre, je tudi Welcome Back to the Dungeon sestavljen iz kartic pošasti, ki te čakajo v jami in iz opreme, ki jo s seboj nosi vaš skupni lik.

V prvem delu igre na svoji potezi povlečete kartico iz kupčka pošasti in jo položite zaprto na kup. Ta kup predstavlja pošasti, proti katerim se bo moral kasneje v igri spopasti najbolj pogumen igralec. Druga možnost, ki jo lahko storite na svoji potezi je, da se znebite enega izmed kosov opreme, ki jih v jamo vzame drzni junak. Manj kot bo imel opreme, težja bo njegova pot! Tako igralci sestavljate vedno bolj zapleten scenarij, dokler se vsi razen enega ne odločite, da je situacija preveč tvegana, da bi nadaljevali. Ko ostane le še en igralec, ponavadi bolj gol kot oblečen, se mora podati v jamo. V roke vzame kup pošasti in upa, da se bo prebil čezenj. Če mu uspe, prejme zmagovalno točko, sicer pa izgubi eno življenje. Nekateri kosi opreme vam omogočajo boj proti posameznim vrstam pošasti in brez njih boste le s težavo preživeli. Ključ do zmage je v dobri oceni, kdaj je situacija preveč nora in tvegana in kdaj bi vam morda lahko še uspelo.

Welcome Back to the Dungeon vsebuje povsem nove like – princeso, ninjo, okultista, ki pa so presneto spretni, glede na svojo šibko pojavo. S seboj nosijo kopico novih predmetov, ki so nekoliko močnejši kot tisti v prvi verziji igre. Vendar so igri dodane tudi nove pošasti – najmanj strašna je mala punčka, ki nima nobene moči, najbolj grozen pa čarodej, ki bo vreden 4 točke za igralce brez zmagovalnih kartic in 8 za tiste, ki so iz jame že prišli kot zmagovalci. Vmes je tudi dobri pomočnik, ki bo namesto vas pokončal naslednjo pošast, pa tudi strašni mojster preobrazbe, ki bo vreden toliko točk moči, kot je že zloženih kartic na mizo.

Založnik

Leto

2016

Avtor

Antoine Bauza, Masato Uesugi

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30

Priporočena starost

10 +

Igralci

2, 3, 4

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izpadanje igralcev, Preizkušanje sreče, Uporaba spomina

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Welcome Back to the Dungeon Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku