When I Dream

Družabna igra When I Dream vas popelje v svet sanj. En igralec si čez oči povezne masko in ugiba slike, ki mu jih z eno samo besedo opisujejo soigralci. A nagajivi med njimi skušajo lepe sanje spremeniti v splet nenavadnih, nepovezanih scen.

4 - 10

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

29,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: BGWHEDRE Kategorija: Oznake: , ,

Družabna igra When I Dream je igra sanjskih podob, v kateri si en igralec povezne čez oči masko in se poda v svet sna. Ostali igralci si medtem razdelijo vloge – eni so dobri duhci, drugi pa nagajivi. Med igralci je tudi šaljivec, ki med igranjem menja stran.

En krog igranja traja le 120 sekund, v tem kratkem času pa igralci vlečejo kartice z različnimi slikovnimi podobami. Njihov cilj je, da jih opišejo z eno samo besedo, igralec z masko pa jih mora pravilno uganiti. Če pravilno ugane kartico dobrih duhov,jim prinese točko, enako pa velja za nasprotno ekipo, če ugane kartico nagajivih. Igralec, ki igra šaljivca, ves čas menja stran, saj želi, da je število kartic med obema ekipama na koncu čim bolj izenačeno. Če mu uspe, da je na obeh straneh enako število kartic, prejme še bonus točke. Ob poteku dveh minut, igralec z masko pove, kaj je sanjal in sicer tako, da pove kratko zgodbo, pri tem pa uporabi pojme, ki jih je uganil. Nato preda masko naslednjemu igralcu in ob koncu igre zmaga tisti igralec, ki je uspel tekom igre, z igranjem različnih vlog, zbrati največ točk.

Zelo izvirna in vizualno privlačna igra za večje družbe (4 do 10), z izvirnim načinom igranja, ki nekoliko spominja na Codenames, le da je napetost še večja, zaradi časovnega pritiska in treh različnih strani, ki vsaka vleče na svojo stran. Zaradi preprostega igranja in zaključka s pripovedovanjem zgodbice je odlična tudi za otroke.

Založnik

Leto

2016

Avtor

Chris Darsaklis

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Blefiranje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

When I Dream Review – with Zee Garcia

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00