Žival na žival: Majhna, a veličastna

Žepna različica odlične otroške igre Žival na žival,v kateri potrebujete mirne roke. Živali so se odločile, da želijo narediti kar se da visoko piramido, pri postavljanju pa jim bo prav prišla vaša pomoč.

2

Število igralcev

15 min

Čas igranja

5 +

Priporočena starost

Slovenska

Pravila

5,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Živali vadijo za svojo čudovito cirkuško točko, a se zaradi svojih tačk težko povzpnejo na vrh piramide. Pomagaj jim, da zasedejo svojo mesto in postani novi vodja te pisane menažerije!

Kako se igra?

Žival na žival je igra mirnih in spretnih prstov. Na svoji potezi vržete kocko, ki določi, katero žival morate postaviti na vrh ostalih, že postavljenih živali. Cilj igre je, da se znebite vseh svojih živali, pri čemer pa morate paziti, da se vam piramida ne podre. Če se to zgodi, vzamete vse živali, ki so padle na mizo in igra se nadaljuje.

Igri so priložena slovenska navodila.

V čem se žepna različica razlikuje od osnovne?

Žepna različica je namenjena dvema igralcema. Postavljanje poteka po enakih pravilih, razlika je le v tem, da je v žepni različici na voljo 13 figuric živalic (v osnovni igri 29),  velikost živalic pa je v žepni različici nekoliko manjša, kar bo za odrasle z velikimi prsti še večji izziv. Žepno različico lahko uporabite tudi kot razširitev osnovne, saj so igri priložene nekatere nove živali.

V čem je čar?

Simpatična igra spretnosti, z luštkanimi barvnimi živalicami iz lesa. Že po prvem igranju boste dobili dober občutek, katere zverine je težje postaviti kot druge.

Komu je namenjena?

Žival na žival je igra za vse igralce – je odlična družinska igra, ki jo lahko z lahkoto igrajo tudi malčki (4+).

Zakaj jo imamo tako radi?

Zaradi pravil, ki jih lahko razložite v 5 sekundah – zato je idealna igra za situacije, ko nekdo od igralcev reče: »Ali imamo kaj, kar ni treba preveč razlagat?«.

GremoŠeEno* kriterij:

Ena igra traja nekaj minut, odvisno od tega, kako močno se igralcem tresejo roke. Po navadi se Žival na žival odigra v serijah po vsaj 3 igre, ker je neverjetno zasvojljiva.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2011

Avtor

Klaus Miltenberger

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Priporočena starost

5 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Metanje kock, Spretnost

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Bower’s Game Corner

Video Thumbnail

Bower’s Game Corner: Animal Upon Animal: Small and Yet Great! Review

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku