Zlato na reki Orinoko

Na obali reke Orinoko so našli ostanke stare civilizacije, ki skrivajo velike zaklade. A kaj, ko se nahajajo na drugi strani reke. Vašim raziskovalcev bodo v pomoč le plavajoči hlodi, po katerih lahko skačete na drugo stran.

2 - 4

Število igralcev

20 min

Čas igranja

7 +

Priporočena starost

Slovenska

Pravila

24,90 

Na zalogi

Tam daleč preko oceana, v osrčju deževnega gozda, na obrežju reke Orinoko se skrivajo veliki zakladi, ki so jih tam pustile stare civilizacije. Tako dolgo so ostali neodkriti, ker se nahajajo na tisti strani, ki jo varujejo duhovi staroselcev in mnogi, ki so poskušali prečkati divjo reko so se morali vrniti z dolgimi nosovi. Ti si prepričan, da zmoreš, saj poznaš dober trik. V času sečnje gozdov po reki plavajo hlodi, po katerih lahko skačeš in tako prečkaš reko, ne da bi se podal v njene nevarne globine. Toda tvoji prijatelji so slišali za načrt in ti želijo zlato speljati pred nosom. Le najbolj spreten med vami bo uspel nabrati največ zlata. Pri tem si še nagajate, saj sami izbirate, kateri hlod se bo najprej premikal po reki, malo pa je odvisno tudi od sreče, saj število premikov hloda in skokov po njih določa met dveh kock. Kdo bo uspel nabrati največ starodavnega bogastva?

Igri so priložena slovenska navodila.

Založnik

Leto

2013

Avtor

Bernhard Weber

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

7 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/orinoko-navodila.pdf

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00