Zombicide: Angry Neighbors

Angry Neighbors je razširitev za vse tri sezone igre Zombicide. Vsebuje jezne sosede, ki vas zasledujejo do konca in spremljevalce, ki vam pomagajo. Mesto razpada in hitro se ujamete v novo nastale luknje. Na srečo vam je na voljo kopica dodatnih Ultrared elitnih orožij, ustvarjenih posebej za primer zombi apokalipse.

1 - 12

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

59,90  49,90 

Na zalogi

Angry Neighbors je razširitev za igre ZombicideZombicide: Prison Outbreak in Zombicide: Rue Morgue.

Uf, kar mravljinci nam grejo po hrbtu, ko to pišemo, ampak v Zombicide se srečate s svojimi starimi sosedi, ki so se med apokalipso spremenili v zombije iskalce. Te vas imajo na piki in vas bodo zasledovali vse do bridkega konca! Dodatek na srečo ne prinese le smrtnih sovražnikov, temveč tudi prijatelje spremljevalce. Ti štirje liki so v igri zato, da vam pomagajo – dovolj so močni in srečni, da so preživeli, toda sami ne zmorejo pobijati zombijev. Osvobodite jih, predajte orožje in naj njihove posebne sposobnosti zaživijo v boju! V Jeznih sosedih se apokalipsa povzpne na nov nivo tudi na področju celega mesta – stavbe razpadajo, ceste in mostovi pa so podrti. V njih so luknje, v katere lahko padete in se znajdete v peklenski pasti skupaj z množico zombijev. Na srečo je dodanih ogromno novih orožij, pa tudi kolekcija Ultrared opreme, v kateri so najbolj elitni instrumenti za slučaj izbruha hodečih mrtvecev, vendar jih lahko uporabljajo le igralci, ki so dosegli rdečo stopnjo izkušenosti.

 

 

Založnik

Leto

2015

Avtor

Jean-Baptiste Lullien, Nicolas Raoult, Raphaël Guiton

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Modularna plošča, Različne moči igralcev, Sodelovanje, Uporaba akcijskih točk, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

 • Hitri predogled
  Akcija!

  Zombicide: Angry Neighbors

  59,90  49,90 

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

 • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
 • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
 • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
 • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, smo pripravili nekaj napotkov glede varnega prevzemanja paketov, ki jih lahko nadete na tej povezavi. Prav tako vas obveščamo, da je naša fizična trgovina do nadaljnega zaprta. V tem času imamo brezplačno poštnino za vsa naročila nad 20€.