Darila ob koncu šolskega leta

Bliža se konec šolskega leta in s tem tudi zaslužene počitnice! V zameno za trdo delo in celoletno napenjanje možganov se seveda pričakuje ustrezna nagrada. Pripravili smo predloge za igrače, ki so kot nalašč za uživanje na morju in v naravi in s katerimi lahko z malo truda osvojite trike, s katerimi se boste jeseni lahko pobahali pred sošolci.

Wave Runner

Waverunnwer žogicewaverunner-5 so velik hit morskih oddihov, saj popestrijo čofotanje v vodi. Veljajo za najboljše žoge za igranje v vodi, saj se odbijajo od vodne površine tudi več metrov v zrak! Zato lahko že z nežnim metom žogico podaš zelo daleč, lovljenje pa je zaradi nepredvidljivega obnašanja žogice zelo zabavno. Pri vsem tem je najlepše to, da so mehke in prevlečene z neoprenom, zato nikoli ne potonejo in se zelo hitro posušijo.

Aerobie frizbi

Na piknikih ni prave zabave brez dobrega frizbija! In Aerobijevi letalci že dolgo vrsto let veljajo za najhitrejše, najbolj stabilne letalce med vsemi. Z Aerobie Pro frizbijem lahko dosegate neverjetne daljave in si obroč podajate čez cel travnik, saj gre za vrsto letečega diska s katerim je bil postavljen svetovni rekord v metu frizbija. Tudi njihov Superdisc je zelo zabaven za igranje, saj ima zelo lep let z mehkim dvigovanjem in spuščanjem. Pravi posebnež pa je tudi Skylighter, ki ima lučke in sveti v temi, zato se z njim lahko igrate tudi pozno v noč.

Diabolo

Diabolodiabolo-hurricane-moder je najbolj priljubljena spretnostna igrača, tudi zato, ker z njo lahko zelo hitro napreduješ.  Poletje je idealen čas za preizkušanje novih trikov. Za začetek potrebuješ le dve palici in diabolo in nekaj minut časa, da osvojiš osnovno vrtenje. Nato pa se odpre cela kopica možnosti, ki jih lahko počneš s tem malim vragom na vrvici. Priporočamo ti diabolo Jester, ki je kot nalašč za začetnike, saj je trpežen in zelo odporen na padce, za bolj napredne trike pa sta super diabola Quartz (mali) in Hurricane (veliki). Ker imata ležaj omogočata nekoliko daljšo rotacijo brez poganjanja, kar ti da dodaten čas, da se osredotočiš na izvedbo trika.

Yo-yo

Mala igrača na vrvici že stoletja navdušuje generacije otrok, ker je igranje z njim zelo zabavno, z vsakim dnem pa osvojiš kak nov trik in zelo hitro postaneš pravi mali mojster. Za tako hitro napredovanje priporočamo Yoyo One in Yo-yo Velocity, ki sta kot nalašč za začetnike, saj omogočata enostavno rabo (gor-dol s preprostimi triki), kot tudi bolj napredno (neodzivno vrtenje, ki omogoča bolj zahtevne trike). Tudi Yoyo Velocity spada v to kategorijo. V tem poletju boš imel/-a dovolj časa, da jeseni v razredu uprizoriš pravi šov in pustiš vse sošolce ugibati, kako ti je uspe tako spretno sukati malo igračo, ne da bi se ti pri tem vse skupaj zapletlo.

Mehurčki

Milni mehurčki so čudovit zaključek piknika ali morskega oddiha, sploh, če jih je veliko in se razprostrejo po celem vidnem polju in se počutimo objeti z njimi. V naši trgovini lahko najdete veliko zanko Oblak in litrsko milnico, s katerima boste z enim samim zamahom naredili celo vrsto mehurčkov, pa tudi srednje zanke so dovolj velike za enak efekt. Potrebujejo nekoliko spretnosti, ker govorimo o idejah za darilo, pa najbolj priporočamo milnice HopHop, ki jih lahko s priloženo bombažno rokavico otroci odbijajo in celo primejo! Poskusite jih pihati v odsevu mnogih luči na sprehajalni poti ob morju in opazujte, kako se bo lepota mešanja različnih barv odsevala v kristalnih kroglah, ki se bodo dvigovale v zrak okrog vas.

Zmaj

zmaj-eddy-rainbowKo smo že ravno pri čudoviti morski svetlobi – kaj je lepšega, kot razviti zmaja na plaži in ga spuščati v nežnem vetru, medtem ko se sonce počasi spušča za obzorje? V ta namen priporočamo zmaja Eddy Rainbow, ki je kot nalašč za lovljenje nežnih sapic, saj »deluje« že pri 12km/h, zaradi svoje romboidne oblike pa ga je tudi zelo lahko spraviti v zrak, pa še zelo trpežen je. Za tiste, ki bi se radi preizkusili v bolj naprednem letenju in jadranju na vsaki sapici, pa priporočamo zmaja Calypso in Quickstep II, ki deluje na dve vrvici, zato lahko s potegom ene ali druge dobite pravi občutek jadranja po zraku.

Ker vas želimo tudi mi nagraditi ob koncu tega šolskega leta, je na vse navedene izdelke do konca junija za vse pridne odličnjake predviden 10% popust. Želimo vam sončne in igranja polne počitnice!

Ta članek je bil objavljen v Nasveti.
TojeTo


Preberi še kaj zanimivega