7 Wonders: Duel: Pantheon

Pantheon je razširitev za igro 7 Wonders: Duel. Razširitev vsebuje bogove in božanstva, ki jih snubite v prvi dobi, ter izkoriščate njihove moči v drugi in tretji.

2

Število igralcev

30 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

18,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Največja novost, ki jo prinese ta dodatek za najbolj priljubljeno igro za dva igralca trenutno, so bogovi. Skušate jih prepričati, da je vaša civilizacija vredna njihove pomoči, oni pa vam v zameno prinesejo različne bonuse. V prvi dobi zbirate žetone mitologije, s katerimi v drugi dobi povabite božanstva v svoj panteon.  Ko so enkrat tam, lahko aktivirate njihove moči namesto jemanja kartic iz osrednje piramide kart. Toda bogovom morate izvajati daritve, ki jih zahtevajo, sicer se njihova moč ne sproži. Njihove moči se precej razlikujejo. Z Isis ob strani lahko vzamete eno karto iz odlagalnega kupčka in z njo zgradite enega izmed svojih čudes zastonj. Zeus, oče vseh bogov, vam omogoči, da iz igre izločite katerokoli karto iz osrednje piramide. Feničanska boginja Tanit, zaščitnica trgovcev, vam takoj prinese 12 zlatnikov. Enki, sumerski bog razvoja, vam prinese en žeton znanstvenega napredka. Minerva, boginja konfliktov pa vas zaščiti pred vojaško agresijo ali pa vam pomaga pri vojaški prevladi.

Poleg bogov je novost tudi to, da namesto treh vijoličnih kartic v zadnji dobi, dodate v piramido kart tri velike templje. Vsak tempelj pripada drugemu sredozemskemu narodu in če imate mitološki žeton tistega naroda, lahko gradite tempelj zastonj. Templji prinesejo 5, 12 ali 21 točk, odvisno od tega, koliko jih želite zgraditi.

7 Wonders Duel: Pantheon vključuje tudi dve novi čudesi: svetišče, s katerim pridobite dodatno potezo, pa tudi bogovi vam pomagajo za ceno nižje daritve in božanski teater (ki prinese točke in prostor za novega boga v vašem panteonu).

Pantheon je odličen dodatek za igro 7 Wonders: Duel, ki ga priporočamo vsem ljubiteljem igre, ki ste igro odigrali vsaj 5-krat in se spoznali z osnovnimi koncepti igre. Ponuja odlično taktično nadgradnjo in mnoge nove možnosti, ob tem pa ne izgublja napete dinamike, v kateri do konca ne veste, kdo bo zmagovalec.

Založnik

Leto

2015

Avtor

Antoine Bauza

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

The Game Boy Geek

Video Thumbnail

7 Wonders Duel: Pantheon Review with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku