Bang! Gold Rush

Gold Rush je razširitev za igro obračunavanja na divjem Zahodu, Bang! Doda dve novi pravili. Z nabiranjem zlatih zrn lahko kupujete dodatne kartice, senčni kavboj pa že umrlemu igralcu omogoča, da še naprej vpliva na igro. Dodane so tudi kartice novih likov, ki bodo prikorakali v mesto z glasno brco v vrata saloona.

24,90 

Število igralcev

4 - 7

Čas igranja

60 min

Pravila

Angleška

BoardGameGeek

Gold Rush je razširitev za igro Bang!. Za igranje potrebujete osnovno različico igre, dodatek pa lahko združite z drugimi dodatki.

V času zlate mrzlice se bodo vaši kavboji podali na lov za cenjenimi zlatimi zrni, zaradi katerih bo v puščavski pesek prelita marsikatera kaplja krvi. Zlata zrna nabirate tako, da prejmete enega za vsako strelno rano, ki jo zadate soigralcem. Kadarkoli lahko tudi zamenjate pivo za zrno. Zrna koristite za to, da kupujete novo opremo. Dodanih je precej novih kartic z opremo, npr. nahrbtnik, s katerim lahko pozdravite eno rano v zameno za dve zlati zrni in rum, s katerim povlečete štiri karte in za vsako drugačno barvo (kara, src, križ, pik) pozdravite eno rano. Po novem lahko kadarkoli tudi častite prijatelja s šilcem žganja in mu tako pozdravite rano.

Nekateri novi liki so povezani posebej z nabiranjem in koriščenjem zlata, npr. Dutch Will, ki lahko vsako potezo prejme eno zrno zastonj in Jacky Murieta, ki lahko plača dve zrni, zato da odigra še en Bang! strel.

Dodano pa je tudi pravilo senčnega kavboja. Igralec, ki bo že mrtev, bo na začetku svoje poteze povlekel dve kartici in jih poljubno odigral. S tem imajo že izločeni igralci vlogo pri nadaljnjem obračunavanju – kot duhovi, ki se v mesečini polne lune dvigajo iz puščavskih kaktusov.

Založnik

Leto

2011

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Mehanika

Blefiranje, Izpadanje igralcev, Partnerstva, Različne moči igralcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku