Camel Up (2018 edition)

Camel up je zabavna družinska igra, v kateri stavite na kamele, ki dirkajo okoli piramide. Vse pa ni odvisno le od sreče, saj lahko s svojimi dejanji pomagate določenim kamelam ali pa jih zavirate.

3 - 8

Število igralcev

30 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

39,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Bodi priča najbolj odštekani kamelji dirki vseh časov, ko se stvari zares postavijo na glavo in se kamele grmadijo druga na drugi in piramide stojijo obrnjene na špico! Pripadniki egiptovske visoke družbe se zberete v puščavi z enim samim ciljem: da bi zaslužili čimveč denarja s stavami na prave kamele. Vendar pa ne bo vse odvisno od sreče – do zmage te bo pripeljala prava izbira trenutka in razumevanje dinamike dirke!

Kakšne so novosti 2018 edicije?

2018 edicija igre vsebuje prenovljeno grafično podobo, nov dizajn piramide ter nove načine igranja (vključno z norimi kamelami, ki tečejo v obratno smer!).

Kako se igra?

V Camel Cup se do osem igralcev poteguje za prestižno nagrado najboljšega poznavalca kamel pod egiptovskim soncem. Cilj vsakega igralca je, da čimprej ugotovi, katera kamela bo končala na prvem mestu – tako na koncu vsakega kroga, kot tudi cele dirke. Prej kot položite stavo na zmagovalko, večji bo vaš končni izplen. Kamele pa seveda v svojem dirkanju niso preveč predvidljive – pogosto se zgodi, da se povzpnejo druga drugi na glavo in nato spodnja kamela ponese vse ostale naprej. Katera bo torej najhitreje tekla? Vse je odvisno od kock, ki so spravljene v čarobni piramidi – pretresite jo in usoda bo pokazala, kdo si najbolj zasluži zmage.

V čem je čar?

Neverjetno napeta in nepredvidljiva igra stav in dirkanja, v kateri so preobrati zgodijo v vsakem krogu. Zagotovo gre za eno najbolj zabavnih iger v naši trgovini – sploh, če jo igrate z vsaj štirimi igralci.

Komu je namenjena?

Idealna lahkotna družinska igra za skupine od 4 do 8 igralcev. Ker ima preprosta pravila, jo lahko igrate tudi z otroci, starejšimi od 8 let.

Zakaj jo imamo tako radi?

Zaradi nepredvidljivih kamel, ki plezajo druga na drugo in skrbijo za kaos na progi.

GremoŠeEno* kriterij:

Če za katero igro velja, da je čas igranja odlično odmerjen in se zaključi v ravno pravem trenutku, je to zagotovo Camel Up. Konec je ravno takrat, ko je najbolj napeto, kar se zgodi v 20-30 minutah.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo lastnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2018

Avtor

Steffen Bogen

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Metanje kock, Stave

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice: Camel Up (2018)

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku