Cat Lady

Cat Lady je preprosta družabna igra s kartami, v kateri rešujete prrrrikupne mucke iz ulice. Toda kaj hitro se vam zgodi, da jih v svoj dom sprejmete več, kot ste jih sposobni nahraniti!

2 - 4

Število igralcev

20 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

25,90 

Na zalogi

Cat Lady je nadvse preprrrrosta in zelo simpatična igra s kartami. V njej igralci postanete dobrohotne gospe, ki rešujejo mucke iz ulice. Vaš cilj je imeti čimveč muckov, saj vam ob koncu igre prrrrinesejo točke, dodatno pa ste nagrajeni za upoštevanje dodatnih nalog, npr. da zberete čimveč raznovrstnih muck ali muck enake barve.

Igralna površina je sestavljena iz 9 kart, 3 v vrsto, 3 v stolpcu, igralci pa na potezi vzamete eno vrstico ali en stolpec, torej 3 karte. Med kartami so novi mucki z ulice, mačja trava (za bonus točke), mačje igračke (več kot jih zberete, bolj so vaši mački zadovoljni in prrrredejo), mačje kostume (igralec, ki jih zbere največ, prrrrrejme bonus za najbolj razvedrilno gospo) in hrano. Hrane je več vrst – meso, mleko in ribe. Vsak mucek, ki ga posvojite, seveda zahteva pravo kombinacijo (prrrrecej so izbirčni). Mucek vam ob koncu igre prrrriskrbi točke le, če je nahranjen, sicer pa ga morate izpustiti nazaj na ulico in s tem tudi odbijete njegove točke. Med mucki so tudi tako velika imena, kot npr. Pablo Picatso.

Igralec, ki je ob koncu igre zbral najboljšo kombinacijo muckov in si prrrrislužil največ točk, je okronan za noro mačjo gospo (“crazy cat lady”). Prrrrecej perrrrrrfektno.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Josh Wood

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Cat Lady Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku