Clank! In! Space!

Clank! In! Space! je predelava super-uspešne igre iz leta 2016, Clank!. Tokrat se splazite na vesoljsko ladjo, da ukradete dragocene nove tehnologije, preden vas uniči admiral ladje. Novost je prilagodljiva igralna plošča in cela kopica novih sposobnosti na kartah, polnih sci-fi referenc. Za ljubitelje deck-building iger!

2 - 4

Število igralcev

60 min

Čas igranja

13 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

53,90 

Na zalogi

Clank! In! Space! je samostojna igra. Igra ni združljiva z igro Clank!

V Clank! In! Space! se podate na krov vesoljske ladje Eradikus Prime, ki ji vlada zlobni Lord Eradikus. Vaša naloga je ukrasti prestižne nove tehnologije iz njegove zbirke, kar pa je precej drzen načrt, saj je ladja zelo dobro zastražena in polna stražarjev. Vsak premik, ki ga storite, bolj razbesni admirala, ki nad vas pošilja vedno večje skupine stražarjev. Toda na srečo je ladja polna skritih kotičkov, kjer se lahko pozdravite, dobite nova orožja in drugo tehnologijo, ki vam pomaga. Prvi igralec, ki uspe pobegniti iz ladje ima veliko prednost, saj prvi pobeg povsem razbesni Eradikusa, tako da postane pobeg za ostale izjemno težaven.

Clank! In! Space! v veliki meri obdrži popolnoma enak način igranja, kot osnovna igra Clank! Na potezi vlečete kartice, ki vam prinesejo sposobnosti, s katerimi pridobite zaveznike, ki so vam v pomoč, s kartami pa se tudi premikate, ter s tem povzročate različno količino šuma. Največja novost je prilagodljiva igralna plošča. Trije deli so modularni in obojestranski, tako da lahko ustvarite precej različnih kombinacij, ki vplivajo na taktiko, ki jo igralci izberete ob začetku igre. Poleg tega so kartice nove, ponujajo še več kombinatorike in nove sposobnosti, obenem pa so polne referenc na različne Sci-Fi filme in serije (Star Wars, Star Trek, Guardians of the Galaxy, Futurama in druge).

Odlična igra z enako preprostimi pravili kot prejšnja, toda z dodatki, ki omogočajo dodatno taktično globino za igralce, ki so že preigrali osnovno verzijo ali pa si želijo nekoliko večjega izziva. Izjemna igra za ljubitelje znanstvene fantastike.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Paul Dennen

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Priporočena starost

13 +

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Izpadanje igralcev, Potovanje po zemljevidu, Preizkušanje sreče, Ustvarjanje kupčka

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Miami Dice: Clank!…In Space!


Game Boy Geek

Video Thumbnail

Clank! in Space Review with the Game Boy Geek


Rahdo Runs Through

Video Thumbnail

Clank! In! Space! Gameplay Talkthrough


Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku