Cuboro – lesena steza za frnikole Standard 50

Standard 50 je velik set za grajenje lesenih stez za frnikole s pomočjo kock z utori ter drugimi gradniki. Primeren je za otroke od 5. leta dalje.

259,90 

Standard 50 je velik set za otroke od 5. leta dalje. Vsebuje 50 lesenih gradnikov ter 5 frinkol. Set je združljiv z ostalimi Cuboro seti, tako da ga lahko postopoma širite, ko otrok osvoji osnovne koncepte grajenja.

Kaj je Cuboro?

Cuboro steza za frnikole je inovativna igrača za mlajše in starejše otroke, ki združuje zabavo, ustvarjalnost in učenje. Z njo bodo vaši otroci preživeli nepozabne ure raziskovanja, sestavljanja in opazovanja, kako se kroglice spuščajo po vsakič drugačni stezi.

Cuboro steze izstopajo po kvaliteti materialov. Kocke so izdelane iz bukovega lesa švicarskega izvora, ki je trpežen in odporen na obrabo. Vsak kos je natančno obdelan, da zagotavlja gladko površino brez ostrih robov. To omogoča enostavno sestavljanje in dolgo življenjsko dobo.

Kocke so različnih oblik ter dolžin in s svojo izvirno obliko omogočajo gradnjo ravnih poti, zavojev, tunelov in različnih nagibov, ki vplivajo na hitrost frnikole.

Otroci med igranjem razvijajo svoje motorične spretnosti, koordinacijo in prostorsko predstavo, saj morajo sestaviti stezo, po kateri se kroglica lahko zapelje od začetka do konca, ne da bi se zataknila v kakšni slepi ulici. Ko otroci ustvarjajo različne poti, se bodo povsem spontano naučili tudi reševati probleme in razvijati svojo ustvarjalnost.

Poleg tega, da je Cuboro izjemna igrača za razvoj kognitivnih sposobnosti, je tudi neverjetno zabavna, saj ponuja neskončne možnosti ustvarjalne igre. Otroci lahko uporabijo domišljijo in ustvarijo lastne edinstvene postavitve stez. Lahko eksperimentirajo s tuneli in zavoji, ali pa se preizkusijo v gradnji najdaljše in najbolj zapletene steze, ki jo lahko premagajo v najkrajšem možnem času. Poleg tega lahko otroci vključijo tudi druge igrače v igro, da ustvarijo še bolj raznoliko in zabavno izkušnjo.

Cuboro steza za frnikole je brez dvoma edinstvena igrača, ki bo navdušila vse generacije. Kombinacija visokokakovostnega materiala, razvoja kognitivnih sposobnosti in neskončnih možnosti ustvarjalnosti ponuja nepozabno izkušnjo igranja.

Proizvajalec

Cuboro

Priporočena starost

5 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku