Čudovite ptice

Zelo zanimiva in lepa pobarvanka, kjer ustvarjate s peskom ter bleščicami v različnih barvah. Najprej odlepite del slike, nato pa s priloženo lopatico napolnite prostorček in počasi bodo pred vami zaživele čudovite ptice.

16,90 

Na zalogi

Šifra: DJ08663 Kategorija: Oznaka:

Pred vami so štiri črno-bele predloge (15cmx21cm), na katerih so štiri čudovite ptice. Na posameznih delih slike odlepite malo nalepko in pod njo se skriva predlog, s katero barvo pobarvati tisti del. Lahko ga upoštevate ali pa sledite lastni domišljiji. Barvate na zelo inovativen način, z nanašanjem barvnega peska, ki pride spravljen v 12 lončkih z različnimi barvami ter z bleščicami. Primerno za otroke, stare med 6 in 11 let.

Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku