Difference

Difference je igra opazovanja, ki temelji na znanem principu ‘poišči razliko’, le da tu več igralcev hkrati tekmuje, kdo bo prej odkril razlike in se znebil vseh svojih kartic.

2 - 6

Število igralcev

20 min

Čas igranja

Slovenska

Pravila

9,90 

Na zalogi

V svetu zlatolasih princesk, potujočih cirkusov in skrivnostnih tolmunov, je zlobni čarodej ustavil čas in pomešal resničnost z lastno fantazijo. Iz ujetega trenutka je ustvaril labirint slik, iz katerega se lahko prebijemo le tako, da poiščemo vse male nepravilnosti, ki jih je čarodej dodal naknadno. Pomagaj pravljičnim junakom, da se znebijo uroka in spet zaživijo!

Kako se igra?

Na začetku igre postavimo eno karto na sredino mize. Vsi igralci začnejo istočasno iskati dve razliki med igrano karto in karto, ki jo imajo na vrhu svojega kupčka. Prvi, ki mu uspe, prekrije karto na sredini mize s svojo karto, tako da le-ta postane nova sredinska karta in igra se nadaljuje. Zmagovalec je tisti, ki se prvi znebi vseh svojih kart!

Igri so priložena slovenska navodila.

V čem je čar?

Ker je pri Difference zelo pomemebna hitrost iskanja razlik, bodo vsi igralci hiteli in mrzlično iskali male detajle, pri tem pa pogosto storili tudi kakšno napako. Difference odlično krepi fokus, zbranost pod pritiskom in sposobnosti opazovanja.

Komu je namenjena?

Difference je družinska igra z zelo enostavnimi pravili, ki jo lahko igrajo tudi otroci sami.

Zakaj jo imamo tako radi?

Čudovite ilustracije z zelo prefinjenimi podrobnostmi. Motivi so prave male umetnine. Spravljene so v pločevinasti škatlici, zato boste Difference lahko vzeli s seboj tudi na potovanja.

GremoŠeEno* kriterij:

Ena igra traja 20 minut in je super trening za možgane in koncentracijo, zato priporočamo, da odigrate eno naenkrat in se k njej pogosto vračate.

* GremoŠeEno je poseben kriterij, s katerim označujemo sposobnost igre, da v solznih očeh poražencev po koncu štetja točk prebudi upanje in zanos, ki svoj crescendo doživi v glasnem kriku: “Gremo še eno!”

Založnik

Leto

2014

Avtor

Christophe Boelinger

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Prepoznavanje vzorcev

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Difference”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku