Dungeons & Dragons: Baldurs Gate: Descent into Avernus

Descent into Avernus je Dungeons & Dragons pustolovščina, ki vas bo popeljala v pekel in – če boste preudarno ravnali – nazaj.

39,90 

Na zalogi

Šifra: DDDESAVE Kategoriji: , Oznaka:

Kampanja na 256 straneh bo junake popeljala od 1. do 13. stopnje. Iz Baldur’s Gatea se bodo spustili v prvega od devetih krogov pekla, Avernus, ki mu vlada Zariel.

Možnost bodo imeli tudi prisostvovati v epski neskončni vojni Blood War, o kateri se iz prejšnjih dogodivščin ve že veliko, nikoli pa še igralci niso mogli vstopiti v samo sredico dogajanja. Descent into Avernus v peto edicijo D&D uvaja peklenske bojne naprave, t.j. na boj pripravljena vozila, ki jih pred uporabo tudi prilagodite svojim potrebam. Z njimi bojevanje pridobi dodatno globino in širino. Dungeon master bo junake lahko snubil s hudičevimi pogodbami, ki jim bodo prinesle še kako želene prednosti, toda… za kakšno ceno?

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s Handbook, Monster Manual in Dungeon Master’s Guide.,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku