Dungeons & Dragons: Ghosts of Saltmarsh

Zbirka pomorskih avantur, ki se dogajajo v ribiški vasi Saltmarsh in okolici. Priložena so pravila za boj med ladjami, kampanja za levele 1-12 in najbolj priljubljeni morsko obarvani scenariji iz prejšnjih serij.

38,90 

Na zalogi

Šifra: DDGHOSAL Kategoriji: , Oznaka:

Ghosts of Saltmarsh je priročnik za igranje, ki je bolj pomorsko obarvan.

Dogajanje se vrti okrog vasice Saltmarsh, ki privablja ribiče, mornarje, morske razbojnike in tudi pošasti vseh vrst. Po novem se lahko tudi bojujete iz ladje na ladjo, priložena so navodila za morske bitke. Vsebuje tudi pomorsko, oceansko kampanjo za igralce, ki upravljajo like od lvl 1-12. Posebnost pa je tudi izbor posameznih scenarijev iz prejšnjih izdaj igre DnD, prilagojenih za 5. edicijo. Med njim je tudi priljubljena “U” serija, dodanih pa je še nekaj scenarijev, ki so tekom let izšli v DnD reviji:

The Sinister Secret of Saltmarsh
Danger at Dunwater
The Final Enemy
Salvage Operation
Isle of the Abbey
Tammeraut’s Fate
The Styes

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s Handbook, Monster Manual in Dungeon Master’s Guide.,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00