Dungeons & Dragons: Monster Manual (5th edition)

Monster Manual je priročnik, ki vsebuje opise pošasti, ki jih lahko najdete v D&D svetu, kot so zmaji, velikani, mantikore, misteriozne sluzi, ter ostala strašljiva zalega. Odličen priročnik tako za moderatorje (DM), kot tudi za igralce.

39,90 

Na zalogi

Šifra: DDBOOMONMAN Kategoriji: , Oznaka:

Oh, pošasti – ne moreš živeti z njimi, brez njih pa bi bilo tako dolgočasno! V tem priročniku najdete čudovito zbirko plenilcev – od mikroskopskih do velikih, prozornih do korpulentnih, takšnih z osmimi glavami in takšnih s krili, tistim, ki bruhajo ogenj in tistim, ki sesajo kri … Nujen priročnik za ustvarjalce pustolovščin, pa tudi za igralce, saj v njih najdete statistike in moči za vse različne pošasti, ki jih lahko srečate na poti. Monster’s Manual velja za eno najbolj zaželjenih knjig v seriji Dungeons & Dragons, saj je vizualno še posebej izjemna in se bere kot fantastičen fantazijski leksikon flore in favne.

Serija priročnikov za igranje Dungeons in Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, “dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. vodje iger), pa si lahko ogledate še pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku