Dungeons & Dragons: Sword Coast Adventurer’s guide (5th edition)

Legendarna Obala mečev, kjer stojijo tri najbolj znana mesta – Baldur’s Gate, Waterdeep in Neverwinter. S tem vodičem odpreš mnoge nove prostore iz teh mest in se srečaš z novimi liki, prav tako pa ujameš govorice, ki se spremenijo v tvoje prihodnje avanture.

30,90 

Na zalogi

Šifra: DDSWOCOA Kategoriji: , Oznaka:

Tri mesta, ki predstavljajo temelj vsega, kar se dogaja v Pozabljenih prostranstvih (Forgotten Realms). Prizorišče dogajanja za marsikatero računalniško igro in prostor, kjer srečaš mnogo novih ras in likov, ter vidiš prostore, ki jih drugje ni. Odpreš si nove možnosti za razvoj svojega lika, saj lahko postaneš Vitez vijoličnega zmaja in Swashbuckler, predvsem pa spoznaš veliko ozadnjih zgodb, ki so specifične za Obalo mečev. Dogajanje je postavljeno v čas po Okužbi urokov (Spellplague) in po drugi Razdružitvi (Sundering). V vodiču je priložen tudi podroben zemljevid Obale.

Avantura je združljiva z zgodbo, ki se odvija v kampanji Rage of Demons, saj lahko ustvarite like, ki se nato bojujejo v Podtemju (Underdark) pod Obalo.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, “dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. vodje iger), pa si lahko ogledate še druge pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, smo pripravili nekaj napotkov glede varnega prevzemanja paketov, ki jih lahko nadete na tej povezavi. Prav tako vas obveščamo, da je naša fizična trgovina do nadaljnega zaprta. V tem času imamo brezplačno poštnino za vsa naročila nad 20€.