Dungeons & Dragons: Tales from the Yawning Portal (5th edition)

Tales From the Yawning Portal je zbirka različnih priljubljenih temnic in avantur, nekatere med njimi so izšle že pred več kot 40 leti. Je pravi poklon zgodovini igranja D&D in obenem predstavlja dober izziv tudi za izkušene igralce, z dobro mešanico intrige, ugank in bojevanja.

41,90 

Na zalogi

Šifra: DDTALYAW Kategoriji: , Oznaka:

Mrak v Waterdeepu. Sence so se podaljšale in prižgal se je kamin. Zehajoči portal vedno gosti kakšnega posebneža, ki pripove zgodbo o bližnjih in daljnih krajih. Kje so najbogatejše temnice in kje na raziskovalce pretijo največje nevarnosti? Durnan, lastnik taverne pridno zbira le najbolj zanimive – tiste, iz najbolj oddaljenih krajev, daleč proč od znanega kraljestva. Tiste, za katere ve, da bodo požele največ zanimanja pri najbolj pogumnih raziskovalcih. Zbral jih je v tej knjigi – 7 zgodb o najveličastnejših temnicah in izzivih. Si upate podati onkraj znanega?

Against the Giants
Dead in Thay
Forge of Fury
Hidden Shrine of Tamoachan
Sunless Citadel
Tomb of Horrors
White Plume Mountain

*Module lahko igrate posamezno in jih vključite v druge kampanje ali pa uporabite v knjigi predlagan vrstni red.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s Handbook, Monster Manual in Dungeon Master’s Guide.,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku