Dungeons & Dragons: Waterdeep Dragon Heist (5th edition)

Waterdeep Dragon Heist je knjiga z avanturo, primerna za začetniške igralce Dungeons and Dragons. Gre za lov za zakladom, v najbolj znanem mestu znotraj Pozabljenih prostranstev (Forgotten Realms), ki se sprevrže v nekaj čisto drugačnega …

42,90 

Na zalogi

Šifra: DDWATDRHEI Kategoriji: , Oznaka:

Dobrodošli v Waterdeepu, mestu blišča! Slavni raziskovalec Volothamp Geddarm vas je najel za preprosto avanturo, ki vključuje lov za zakladom. Kako razburljivo! Toda za na videz enostavno nalogo, se skriva marsikatera temačna skrivnost bleščečega mesta. Na svoji poti odkrijete nečednosti mnogih uglednih in vplivnih meščanov, ter pridete na sled dvema zločinskima organizacijama. Knjiga z avanturo, primerna za začetniške like.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s Handbook, Monster Manual in Dungeon Master’s Guide,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku