Gojenje svetlečih kristalov

S pomočjo tega seta vzgojiš čudovit kristal poljubne barve. Postopek je zelo preprost, med ustvarjanjem pa se naučiš še kaj novega o teh barvnih lepotcih.

12,90 

Šifra: SI450116 Kategorija: Oznake: , ,

Vzgoji svoj lasten kristal s pomočjo tega kemijskega seta! Zelo preprosto je: vlij raztopino v v vodo, premešaj in postavi na hladilnik, nato pa opazuj, kako tvoj kristal postopoma začenja dobivati obliko. Med postopkom se lahko naučiš več o kristalih iz priloženih navodil.

Z raziskovalnimi seti 4M Kidz Labs postaneš pravi mali znanstvenik, saj prek različnih poskusov odkrivaš čudovite naravne zakonitosti, poleg tega pa ti za nagrado ostanejo čudoviti rezultati raziskav – sijoči kristali, leteče vodne rakete, model osončja, modelčki dinozavrov in drugi, ki okrasijo tvojo sobo. Tako te spominjajo na tvoje velike miselne podvige in te vabijo, da raziskuješ še naprej. Kako čudovit postane svet, ko ga spoznaš še malo bolj podrobno!

Raziskovalni seti za otroke, oz. STEAM igrače (Science, Technology, Engineering, Arts, Maths) v zadnjih letih postajajo ena najbolj priljubljenih oblik igrač, saj otroci z njimi na zabaven in privlačen način osvojijo nova znanja.

Raziskovalni seti najbolje delujejo ob pomoči staršev, priložena navodila so v slovenskem jeziku. Primerno za otroke, starejše od 8 let.

Proizvajalec

4M

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo in vrvic, v katere se lahko zapletejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku