Insider

Insider je družabna igra, v kateri ugibate pravo besedo, toda pri tem lahko uporabljate le da/ne vprašanja. Eden od vas je “insider”, ki besedo pozna. Njegov cilj je, da vas pripelje do pravega odgovora, toda pri tem mora skriti svojo identiteto. Gre za igro v seriji žepnih iger izjemno priljubljenega japonskega založnika Oink Games.

4 - 8

Število igralcev

15 min

Čas igranja

9 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

18,90 

Na zalogi

Šifra: BGINSIDE Kategorija: Oznake: , ,

Insider je družabna igra ugibanja, z zanimivim preobratom od klasičnih bleferskih iger.

Ob začetku igranja si razdelite kartice z vlogami. Eden od vas postane “mojster”, ki na priloženih karticah izbere skrivno besedo. Večina ostalih igralcev je “običajnežev”, ki skušajo odkriti iskani pojem, toda pri tem lahko uporabljajo le da/ne vprašanja. Eden od igralcev je “insider”, ki je edini, ki poleg mojstra pozna skrivno besedo. Njegova naloga je, da ostalim pomaga priti do pravega odgovora, toda pri tem ne sme biti preveč očiten. Njegova naloga je, da vpliva na razmišljanje celotne skupine in si prilasti vse zasluge za njihov uspeh. Zato ga želijo ostali igralci ob uspešnem zaključku kroga odkriti in tako dokazati, da so ves čas vedeli, kaj počne, ter da ne more kar tako meštrati njihovih možganskih krivulj. Če igralcem ne uspe ugotoviti skrivne besede v predpisanem času, izgubijo vsi – tako običajni igralci, kot tudi insider.

Zanimiva 15 minutna družabna igra za večje skupine (4 do 8), ki jo zaradi žepne škatlice z lahkoto vzamete tudi na pot. Insider je del zbirke zelo iskanih in priljubljenih iger japonskega založnika Oink Games.

Založnik

Leto

2016

Avtor

Akihiro Itoh, Kito Shinma

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

15 min

Starost

9 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Blefiranje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Every Game is Awesome – Insider

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00