Lebdenje in gravitacija

Za neverjetnim svinčnikom, ki lebdi v zraku, se morda skriva prihodnost potovanj, saj je levitacija s pomočjo magnetov tista tehnologija, ki jo uporabljajo pri izdelavi najnovejših vlakov, ki se lahko pomikajo z izjemno hitrostjo. Spoznaj, kako deluje anti-gravitacija s pomočjo magnetov!

21,90 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Šifra: SI450073 Kategorija: Oznaki: ,

V tem setu najdeš kar 7 različnih poskusov. S pomočjo magnetov ustvariš anti-gravitacijsko polje, v katerem lahko lebdi svinčnik. Izdelaš tudi napravo, ki se premika čisto naključno, prav tako pa presenetiš samega sebe in gledalce s kovinsko, težko utežjo, ki navkljub vsem zakonom narave obstane v zraku. In nazadnje, vseh 7 izzivov združiš v enem velikem poskusu. Osvoji teorijo Maglev, ki jo uporabljajo tudi pri izdelavi najnovejših vlakov, kot je npr. Hyperloop.

Z raziskovalnimi seti 4M Kidz Labs postaneš pravi mali znanstvenik, saj prek različnih poskusov odkrivaš čudovite naravne zakonitosti, poleg tega pa ti za nagrado ostanejo čudoviti rezultati raziskav – sijoči kristali, leteče vodne rakete, model osončja, modelčki dinozavrov in drugi, ki okrasijo tvojo sobo. Tako te spominjajo na tvoje velike miselne podvige in te vabijo, da raziskuješ še naprej. Kako čudovit postane svet, ko ga spoznaš še malo bolj podrobno!

Raziskovalni seti za otroke, oz. STEAM igrače (Science, Technology, Engineering, Arts, Maths) v zadnjih letih postajajo ena najbolj priljubljenih oblik igrač, saj otroci z njimi na zabaven in privlačen način osvojijo nova znanja.

Raziskovalni seti najbolje delujejo ob pomoči staršev, priložena navodila so v slovenskem jeziku. Primerno za otroke, starejše od 8 let.

Proizvajalec

4M

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo in vrvic, v katere se lahko zapletejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Starostna skupina

8 – 12 let, 12+ let

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku