Mage Knight: Ultimate Edition

Ultimate Edition je nova verzija igre Mage Knight, ki poleg osnovne igre vsebuje razširitve The Lost Legion, Shades of Tezla in Krang Character ter pet novih kartic.

1 - 5

Število igralcev

150 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

99,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Ultimate Edition je nova verzija igre Mage Knight, ki poleg osnovne igre vsebuje razširitve The Lost Legion, Shades of Tezla in Krang Character ter pet novih kartic.

V Mage Knight se kot pogumni vitezi, sposobni čarovnij, podate na raziskovalno pustolovščino na rob znanega sveta v Atlantskem Imperiju.

Sestavite vojsko, napolnite svojo roko z močnimi čarovnijami in akcijami, raziščite jame in temnice, ter nazadnje s svojimi junaki osvojite cela mesta. Med igro se lahko odločate, ali boste bolj naklonjeni bojevanju, diplomaciji ali čaranju. Igra, ki jo lahko igrate v sodelovalnem ali tekmovalnem načinu in v kateri lahko zmagate kot posameznik ali kot celotna skupina. Igra, ki jo je ustvaril eden najboljših avtorjev družabnih iger, Vlada Chvatil, kar zagotavlja izjemen preplet različnih igralnih mehanik, dobro zgodbo in odlično dogodivščino.

Priporočamo jo ljubiteljem iger igranja vlog in tistim, ki radi igrate igre, pri kateri sestavljate svojo roko kart in so pri tem vaše moči odvisne povsem od vaših odločitev.

Založnik

Leto

2018

Avtor

Vlaada Chvátil

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Priporočena starost

14 +

Čas igranja

150 min

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Igranje vlog, Metanje kock, Modularna plošča, Polaganje ploščic, Potovanje po zemljevidu, Različne moči igralcev, Sodelovanje, Ustvarjanje kupčka

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku