Magnetna knjiga – Magnéti’stories Gasilci

Magnéti’stories Gasilci proizvajalca Janod je magnetna igrača, ki omogoča otrokom sestavljanje različnih gasilskih prizorov s pomočjo 30 magnetov in magnetne podlage. Spodbuja kreativnost, domišljijo in motorične spretnosti. Primerna za otroke od 3 do 8 let, idealna za igro doma ali na poti.

9,90 

Zabavne gasilske pustolovščine z Janod Magnéti’stories Gasilci

Magnéti’stories Gasilci Janod je odlična magnetna igrača, ki otrokom omogoča, da se prelevijo v pogumne gasilce in ustvarjajo lastne reševalne zgodbe. Komplet vsebuje 30 magnetov, ki prikazujejo različne gasilske elemente, kot so gasilska vozila, gasilci in oprema. Otroci lahko magnete pritrjujejo na magnetno podlago, ki služi kot prizorišče za ustvarjanje dogodivščin.

Enostavna uporaba in praktična zasnova

Magnetna knjiga je zasnovana kot kompaktna škatla, ki se odpira in služi kot podlaga za igro. Vsebuje dovolj prostora za shranjevanje vseh magnetov, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje. To pomeni, da se otroci lahko igrajo kjerkoli, naj bo to doma, v avtu ali na poti. Igra je enostavna za uporabo in hitro pripravljena na igro.

Spodbujanje razvoja skozi igro

Ta igrača ni samo zabavna, temveč tudi izobraževalna. Otroci razvijajo svojo fino motoriko, ko pritrjujejo in premikajo magnete, kar krepi njihovo koordinacijo rok in oči. Poleg tega igra spodbuja ustvarjalnost in logično razmišljanje, saj otroci sestavljajo različne prizore in iščejo kreativne rešitve za reševalne situacije. To je idealna priložnost za otroke, da se skozi igro naučijo več o gasilskem poklicu.

Kakovost in varnost

Janod je priznan po visokokakovostnih igračah, ki so varne za otroke in izdelane iz okolju prijaznih materialov. Vsi magneti so dovolj veliki in primerni za male roke, kar zagotavlja varno igro za otroke od 3. leta starosti naprej. Igrača je skrbno zasnovana z mislijo na dolgotrajno uporabo in otrokom zagotavlja ure in ure zabavne in varne igre.

Velikost: 18 x 1.5 x 8 cm.

Proizvajalec

Janod

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku