Point Salad

Point Salad je zabavna in enostavna igra, kjer igralci nabiramo razne vrste zelenjave za popolno solato.

2 - 6

Število igralcev

20 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

19,90 

Na zalogi

Šifra: BGPOISAL Kategorija:

Za koliko igralcev: 2-6
Koliko časa: 15-30 min
Zahtevnost: 1/5

Point Salad je ena tistih redkih iger, ki se je naučite v manj kot petih minutah, zabavala pa vas bo leta in leta. Všeč bo najširšemu krogu igralcev.

Ideja je silno preprosta – igralci nabirajo različno zelenjavo za popolno solato. Zelenjava je narisana na karticah, ki jih na mizi razdelimo v tri enako velike kupčke, obrnjene z licem navzdol, 6 kartic pa je odprtih pred njimi. Ko je igralec na potezi, lahko vzame 2 kartici z zelenjavo, ali pa kartico z vrha kupčka, ki mu določi, kakšno solato pravzaprav sploh želi.

Kartice so namreč dvostrane, na hrbtni strani pa so napisana različna točkovanja. Ena izmed kartic vam bo recimo dala 2 točki za vsak paradižnik, ki ga boste imeli na koncu igre, a žal hkrati tudi -1 točko za vsako čebulo; spet druga vas bo nagradila s kar 8 točkami za vsak set paprike, zelene solate in rdečega zelja, ki ga boste imeli; spet tretja vam bo prištela 10 točk, če boste na koncu igre igralec z največ korenja.

Igranje je hitro in zabavno, igra se ne vleče in ne postane monotona. Zlahka odigramo več partij zapored, saj se je zlepa ne bomo naveličali. Kartice so kvalitetne in se ne bodo hitro uničile – le z bučnim oljem jih ne politi.

Priporočamo: Point Salad je igra, ki bo ustrezala vsem. Ker je preprosta in zabavna je izvrstna igra za družine in neizkušene igralce, hkrati pa bo všeč tudi izkušenejšim, saj jo lahko igramo tudi malo bolj na nož in z zbiranjem zelenjave skušamo kar najbolj ponagajati ostalim igralcem, da ne bodo dosegli svojih ciljev.

Leto

2019

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

8 +

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku