Pucket

Pucket je izjemno zabavna, hitrostno-spretnostna igra frcanja ploščkov na nasprotnikovo stran igralne plošče.

49,90 

Na zalogi

Šifra: JWMIS-907 Kategoriji: ,

Za koliko igralcev: 2
Koliko časa: 5 min
Zahtevnost: 0/5

Igralna plošča. Pregrada z ozko odprtino. Dve napeti elastiki. Dva zagrizena tekmovalca. To je recept za najbolj kaotično zabavo, ki ste jo kadarkoli doživeli. Vsaj na kuhinjski mizi.

Pucket je spretnostna igra za dva, v kateri igralca začneta vsak z enakim številom žetonov na svoji polovici igralne plošče. Ta je pregrajena, v pregradi pa je odprtina, ravno dovolj široka, da skoznjo lahko zdrsne en žeton. Vsak igralec ima na svoji strani tudi napeto elastiko, s katero izstreljuje svoje žetone in jih skuša čim prej spraviti na nasprotnikovo stran. Zadeva seveda ni preprosta, saj žetoni frčijo tudi v drugo smer. Prvi, ki se uspe znebiti vseh in “napolni” nasprotnika, je zmagovalec.

Partija traja približno 5 minut in je izvrstna za hitro razvedrilo ali kot največji hit na piknikih, kjer lahko odigrate turnir. Zmagovalec dobi ekstra čevap, poraženci pa čistijo žar.

Priporočamo: Če imate prste, vam bo Pucket najverjetneje všeč. Ta preprosto genialna igra je primerna za staro in mlado, za pare in družine, lahko igrate za zabavo ali organizirate resnejše turnirje. Noro zabavna zadevščina!

Proizvajalec

ET Games

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku